Pucéran az igazi! 5+1 Nude variáció - Perfect Live - Darabos Évi

2021.02.18
Pucéran az igazi!  5+1 Nude variáció - Perfect Live - Darabos Évi

2021. február 24-én 20:00-tól élőben jelentkezik Darabos Évi, a Perfect Nails oktatója fantasztikus Perfect Live adásával! Jönnek a pucér körmök, bőrszínű árnyalatok és a bennük rejlő végtelen díszítési lehetőség, mert szerintünk Pucéran az igazi! Lesz itt 5+1 nude minta és persze a természetes romantikus francia. Ha visszafogottság nálad a tuti befutó, vagy épp vendégeid ezt kérik várják tőled a körmeikre varázsolva, akkor tarts velünk! Csatlakozz élőnkhöz és hozd ki magadból a legtöbbet 2021-ben! 

Lesz itt minden, ami 2021 körömtrendjeihez elengedhetetlen: 

  • Nude színek és a változatos minták
  • Lendületes, merész, de mégis elegáns köröm díszítés
  • Az eredeti francia
  • Üvegszálas körmök egy lépésben

Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre ITT!

RETRO FRENCH - FIBER VITAMIN GEL - ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ KOLLEKCIÓ

RETRO FRENCH - FIBER VITAMIN GEL - ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ KOLLEKCIÓ

Ne maradj le, csatlakozz élőnkhöz, ahol közvetlenül kérdezhetsz előadónktól! Sajátítsd el a lélegzetelállító technikákat, engedj a természet erejének 2021. február 24-én este 20:00 órakor Darabos Évivel a Perfect Nails Europe Facebook oldalán! Anyaglistáért görgess lentebb! 

Ha lemaradtál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, mert Évi Perfect Live körmös bemutatója csupán 2021. február 28. éjfélig elérhető, visszanézhető!  

Perfect Nails Facebook

Kedvezményes meglepetés*

Az élőben elhangzó kuponkóddal ráadásul 24 órán keresztül minden termékre 10% kedvezményt adunk, valamint kiemelt ajánlatként most Nail Art - körömdíszítő eszközeink 15% kedvezménnyel szerezheted be! A kezdvezményt a kosár oldalon beírt kuponkóddal tudod érvényesíteni 2021. február 24. 20:00 és 2021. február 25. 20:00 között. 

NAIL ART - KÖRÖMDÍSZÍTÉS

Milyen anyagokat használ Évi a bemutató alatt?

*Az akcióról részletesebben itt tudsz olvasni. 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek