Pörögj rá a Perfect Szerencsekerék garantált nyereményeire!

2020.11.19
Pörögj rá a Perfect Szerencsekerék

2020. november 23. és december 04. között igazán érdemes betérned Perfect Beauty Shopjainkba! 10 000 Ft feletti vásárlás esetén november 23. és december 04. között vár a Perfect Szerencsekerék garantált nyereményekkel! Még Fortuna kegyeit sem kell keresned!

Ugye Te is szeretsz nyerni, különleges kedvezményekkel és meglepetesékkel gazdagodni? Tudjuk a válaszod, így az Black Week szerencsekerék játékunkhoz már csak be kell jönnöd a Perfect Beauty Shop körmös szaküzleteink egyikébe!

Pörögj rá a nyereményekre!

Frissítsd fel gél lakk készletedet, ismerd meg új műkörmös termékeinket, vedd igénybe szaktanácsadásunkat, próbáld ki termékeinket a körmös asztalnál, kend ki a gél lakk színeket és ha összeválogattad kedvenceidet legalább 10 000 Ft értékben, akkor vár a Perfect szerencsekerék!

Milyen nyereményeket pörgethetsz ki? 

Újdonságainkat, vendégkedvenc termékeidet rejtik a szerencsekerék számai. A teljesség igénye nélkül: 

Ez még nem minden! Pörgettél már? Nyertél is, vagy most nem sikerült?

Írd rá neved, elérhetőséged egy Perfect Nails-es kártyára, amit az üzletben biztosítunk Neked és adj magadnak egy újabb esélyt, legyél Te Fortuna kiszemeltje és nyerd meg 50 000 Ft értékű Főnyereményünket is! 

 

Akció feltételei: 

  • Akció időtartama: 2020. november 23. - december 04.
  • Az akció KIZÁRÓLAG a Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes. 
  • Az akció más akcióval nem vonható össze. 
  • A tájékoztatás nem teljeskörű, a Játékszabályzat az üzleteinkben megtekinthető. 

Üzleteink Nyitvatartása:

1137 Budapest, Szent István krt. 6.

  • Hétfő - Szombat: 9:30 - 18:00

1074 Budapest, Dohány utca 46. 

  • Hétfő - Péntek: 9:30 - 18:00

Miben különbözik a Perfect Beauty Shop más műkörmös üzlettől?

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett körmös eladóink mindent megtesznek a teljeskörű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz. Mindkét üzletünk a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk, csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust  és informálódj újdonságainkról személyesen!

Kapjon el a játék heve, forgasd meg a Perfect Szerencsekereket és nyerjél vele!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek