Perfect Live – Online körmös bemutatók

2022.01.14
Perfect Live - Körmös Bemutató Online

Ahogy azt tőlünk már megszokhattátok, nem csak prémiumminőségű körömépítő alapanyagokkal, gépekkel, géllakkokkal és körömdíszítőkkel igyekszünk megkönnyíteni a dolgotokat, de hasznos, a gyakorlatban is jól alkalmazható technikákkal, dekorációs megoldásokkal, fortélyokkal is szeretjük segíteni azokat a manikűrösöket, akik mellettünk döntenek.

Mondhatni időről időre olyan műhelytitkokat osztunk meg veletek, amik vagy önmagukban, vagy egymásra épülve már-már a körömépítés- és díszítés művészetét jelentik. A hasznos körömápolási módoktól kezdve egészen addig, hogy milyen trükkökkel, díszítési megoldásokkal tudjátok időről időre elkápráztatni vendégeiteket.

Körömépítési technikák és dekorációs ötletek online

Ha csak 2021 végét vesszük alapul, a Perfect Nails tehetséges mesteroktatóitól megtanulhattátok, hogyan kell árnyékolás technikával ünnepi mézeskalácsokat festeni a körömre, de a jégvirág-készítés különleges módszerét is elleshettétek online az egyik közismert influenszerünktől. Megmutattuk, hogy hogyan tudjátok hatékonyan használni Cat Eye géllakk mágnest, de közzétettünk olyan videót is, amiben a színek játékának és a különböző effektek mixelésének jutott főszerep.

De a havi rendszerességgel megjelenő online körmös oktatóvideóink mellett nem csak a változatos tematika szól. Majdnem minden héten élőben követhetitek nyomon a hivatalos Facebook oldalunkon a Perfect Nails Europe -on online körmös bemutatóinkat, de ha nem sikerülne képernyő elé ülnötök kezdésre, akkor sincs ok az aggodalomra. Néhány napig még ingyenesen elérhetővé tesszük a bemutató anyagát, így bármikor visszanézhetitek, akár azért is, hogy elmélyítsétek a tudásotokat.

De ez még mindig semmi! A videók kedvcsinálójánál már jó előre közzétesszük azt is, hogy milyen anyagokra, eszközökre lehet szükségetek ahhoz, hogy magatok is elkészítsétek az oktatóanyagban látottakat, így ha szeretnétek igazán felkészülten nekivágni, érdemes előre átnézni a megadott listát.

*Ajándék kuponkód, ha élőben követtek minket

Az online körmös bemutatók alatt, minden alkalommal élőben elhangzik egy kuponkód is, amit egy napig van lehetőségetek felhasználni nagyszerű Perfect Nails termékek vásárlására. A kuponkóddal 10%-al kedvezménnyel rendelhettek a webshopról.

Érdemes tehát szemfülesnek lenni, hogy biztosan minden videó eljusson hozzátok. Azért, hogy naprakészek legyetek, ajánlott feliratkoznotok hírlevelünkre, így garantáltan elsők között értesültök majd a következő online körmös bemutatók idejéről, témájáról. Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy 2022-re is sok izgalmas témával, új technikával készültünk, így a téli-tavaszi-nyári-őszi szezonban is megéri velünk tartanotok. Csatlakozzatok körmös közösségünkhöz!

Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

*Az akcióról részletesebben itt tudsz olvasni. 

Perfect Live Részletek

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek