Perfect Day Again! – Műköröm webáruházunk ünnepre készül

2023.09.08
Perfect Day Again! – Műköröm webáruházunk ünnepre készül

Ha régóta a Perfect Nails családhoz tartozol, ha profi manikűrösként vagy lelkes otthoni felhasználóként elkötelezett híve vagy márkánk termékeinek, a Perfect Day sem ismeretlen fogalom számodra. Ez az a különleges nap, amikor is minden a Perfect Nails életérzésről, az aktuális körömtrendekről és a különféle körömdíszítő technikákról szól. Egy nap, amikor a főszerep a géllakkoké, a körömdíszítőké és az egyéb műkörmös kellékeké. Egy olyan, szinte már piros betűs ünnepnap, amin online körmös bemutatókkal, nyereményjátékokkal, kihagyhatatlan kedvezményekkel és egyéb meglepetésekkel is várunk. Mindezt azért, hogy időről időre megköszönjük a belénk és a termékeinkbe fektetett bizalmadat.

Fókuszban a műkörmös kellékek és az új körömtrendek

2023-ban szeptember 10-én, vasárnap rendezzük meg az idei második nagyszabású Perfect Day Műkörmös Showműsort, amiben lerántjuk a leplet az előttünk álló szezon körömtrendjeiről, bemutatunk neked új Perfect Nails termékeket, de neves manikűrösöktől, körömépítő szakemberektől is elleshetsz új körömépítő- és dekoráló technikákat, módszereket is.

Mindezt úgy, hogy ki sem kell tenned otthonról a lábadat, hiszen online közvetítéssel a négy fal közé visszük az idei őszi Perfect Day-t. Ha viszont mégis úgy döntesz, hogy szívesebben töltenéd az utolsó nyári napokat még a szabadban, akkor sincs gond, mert az interaktív online körömnapnak a vízpartról vagy a hűs teraszról is részese lehetsz. Csak vidd magaddal a laptopodat vagy valamelyik okoseszközödet, és kövesd élőben a Perfect Day-t YouTube-csatornánkon vagy a Perfect Nails-aloldalon!

Hat kamerás fantasztikus makrofeltvételekkel és modern technikai háttérrel gondoskodunk arról, hogy a tűpontos felvételek által, élőben nézhesd végig az eseményeket. Jól ismert körmös mestereink már lelkesen készülnek a show szerves részeként szolgáló különleges, látványos körmös bemutatókra és a gyakorlatorientált workshopokra, de mi is összedugtuk már a fejünket, hogy kitaláljuk, milyen nagyszerű nyereményjátékokkal és akciókkal tegyük még csalogatóbbá neked az őszi Perfect Day-t.

Tedd szabaddá a szeptember 10.-ét, és tarts velünk! Búcsúzz a nyártól, vagy köszöntsd az őszt a Perfect Day Műkörmös Showműsorral, hidd el, most sem fogod megbánni, ha csatlakozol a Facebook-oldalunkon létrehozott eseményhez, majd az élő showhoz!

Csatlakozom!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek