Parfüm a kéznek – Illatos körömápoló olajok megújult designnal

2022.11.03
Parfüm a kéznek – Illatos körömápoló olajok megújult designnal

Egy igazi manikűrös szalon számára elengedhetetlen, hogy a műkörmös kellékek és körömdíszítők mellett mindig kéznél legyen a legjobb minőségű kutikulaolajokból, hiszen egy körmös számára elsődleges fontosságú, hogy vendégei kezei a legegészségesebbek legyenek. Lássuk, milyen termékekkel lepheted meg őket idén ősszel!

In Vogue design – új, stílusos megjelenés

Körömápoló olajaink a testet és a lelket is felfrissítik, hiszen új megjelenésük mindenkit garantáltan elvarázsol majd. In Vogue fantázianevű megújult designunk teljesen átformálja a Perfect Nails termékeket, olasz divatmárkák ihlette dögös külsőt adva a csomagolásnak, és még praktikusabbá téve az üvegeket. Ne aggódj, a jól megszokott magas minőség semmit sem változott.

Hogy miért fogod szeretni az In Vogue külsőt? Ahogy gél lakkjainkat, úgy körömápoló olajainkat is olyan, egyedi kialakítású üvegekben kaphatod meg, amelyek egyenes vonalaik miatt nem gurulnak el, és csúszásmentes felületüknek köszönhetően még könnyebben használhatók. Mindezen felül új, legyezővé nyíló X-ecsetünk is könnyebbé teszi majd a munkád, precíziós vágású szőrével egyszerűbben hozzáférhetővé téve a hátsó körömsáncokat is.

Mi is az a kutikula, és hogy ápoljuk?

A kutikula nem más, mint a bőr és a köröm találkozásánál lévő körömbőr, amelynek funkciója, hogy megakadályozza a baktériumok bejutását a szervezetbe a körömágynál. A kutikula ugyanakkor egy nagyon finom és érzékeny bőrréteg, amely könnyen kiszáradhat vagy berepedezhet, így a szép körmök számára mindenképpen fontos, hogy a körömbőr is ápolt, egészséges legyen.

Mivel a kutikula fontos védőréteg, nem tanácsos teljes mértékben eltávolítani, még akkor sem, hogyha első látásra ez egyszerűbbé teszi a hibátlan manikűr vagy pedikűr elkészítését. Természetesen, amennyiben bizonyos részek túlnőnek, érdemes lehet a megigazításuk, de a legtöbb esetben elegendő lehet a kutikulát a körömágy mentén óvatosan visszanyomva rendezetté tenni a körmöket.

Körömápoló olajok műköröm webáruházunkból

A körömbőr rendezetté tétele mellett ugyanakkor fontos, hogy a megfelelő minőségű ápolótermékekkel őrizd meg vendégeid körmeinek egészségét. A Perfect Nails körömápoló olajai természetes alkotóelemeikkel segítik hidratálni a körömágyat és a körmöket, így előzve meg a mindennapi tevékenységek okozta kiszáradást vagy töredezést. A kutikulaolajok rendszeres használatával élettel telivé, és a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbbá varázsolhatók a körmök.

Illatos körmök? Dobd fel az őszt egy kis vidámsággal!

Persze, a legjobbat még nem is mondtuk: a körömápoló olajok végtelenül izgalmas termékek, amelyek akár illatos kiszerelésben is elérhetők, így még a hidegebb hónapokba is képesek egy kis vidámságot csempészni. A Perfect Nails illatos körömápoló olajai érzékien nőiessé teszik vendégeid kisugárzását, ráadásul többféle illatban is elérhetők, így ízlés szerint minden ügyfeled könnyen kiválaszthatja a kedvencét.

Sokszor hallod, hogy milyen jó lenne, ha nem érne véget a nyár? Az ananászos, epres, barackos és szőlős kutikulaolajok harmonikus esszenciájára mindenki felkapja majd a fejét, és felfrissülve vészelheti túl a hideg mindennapokat. Esetleg még játékosabb illatokat ajánlanál vendégeidnek? A marcipános vagy tavaszi virág illatú körömápoló olajunk tökéletesen illik majd az őszi színek kisugárzásához, így a kellemes élmény garantált. Akár gyümölcsösebb, akár virágosabb illatot választanál, körömápoló olajaink nemcsak vitaminokkal töltik fel a bőrt, de egész napos illatozást biztosítanak a kezeknek.

A kéz ápolása nem csak a körmösnél fontos, ezért körömápoló olajainkat bátran ajánlhatod vendégeidnek otthoni használatra, vagy vásárolhatsz belőlük otthonra is. Tekintsd meg műköröm webáruházunk megújult In Vogue designú termékeit most!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek