NAILkülözhetetlen gél lakk kezdő készlet

2020.03.21

Kezdő géllakk szettjeinkkel könnyedén elsajátíthatod a géllakkozás művészetét. Négyféle szettünkből választhatsz most, melyeket részletesen bemutatunk.

Gél Lakk kezdő készlet - MINI

Mini készletünket akkor válaszd, ha van már UV/LED lámpád és régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnál a Perfect Nails LacGel rendszerét. A csomagban csak az előkészítő és a géllakkozás szakaszához találsz termékeket. A csomaghoz ajándékba adunk egy technikai kártyát, melynek segítségével nem tudsz hibázni az anyagok sorrendjének felhasználásában.

Gél Lakk kezdő készlet - MAXI

Maxi készletünket akkor válaszd, ha van már UV/LED lámpád és régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád a Perfect Nails LacGel rendszerét, valamint a közkedvelt Elastic Hard körömerősítő zselénket. A csomag mellett még egy érv: Ha szeretnél még a manikűrre is hangsúlyt fektetni találsz benne bőroldó folyadékot, amely tökéletessé teszi a manikűröd. A csomaghoz ajándékba adunk egy technikai kártyát, melynek segítségével nem tudsz hibázni az anyagok sorrendjének felhasználásában. 

Gél Lakk kezdő készlet - PRO

A Pro készletünket akkor válaszd, ha még nincs UV/LED lámpád vagy szükséged lenne egy másikra a meglévő mellett, valamint régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld a Perfect Nails tartós gél lakk rendszerét. A csomagban többek között találsz egy 21 UV/LED izzós lámpát, valamint a 2-3 hét tartóssághoz szükséges LacGel rendszert. A csomaghoz ajándékba adunk egy technikai kártyát, melynek segítségével nem tudsz hibázni az anyagok sorrendjének felhasználásában. 

Gél Lakk kezdő készlet - PRO PLUS

A Pro Plus készletünket akkor válaszd, ha még nincs UV/LED lámpád vagy szükséged lenne egy másikra a meglévő mellett és régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád a Perfect Nails LacGel rendszerét, valamint a közkedvelt Elastic Hard körömerősítő zselénket. Ezzel a csomaggal tökéletes manikűr és megerősített géllakkos körmöket készíthetsz. A csomaghoz ajándékba adunk egy technikai kártyát, melynek segítségével nem tudsz hibázni az anyagok sorrendjének felhasználásában, valamint egy nagyon szép, minőségi anyagból készült közepes méretű, lila színű, 3 490 Ft értékű eszköztartó táskát, melybe kényelmesen belefér az egész készleted. 

A táskák limitált darabszáma miatt gyorsan rendeld meg! 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Új termékek