Őszi körömtrendek – színek borús napok ellen

2021.10.12
Őszi körömtrendek – színek borús napok ellen

A jó időnek búcsút intve sem kell feltétlen száműznünk a mindennapjainkból a vidámságot és a színeket. Bár az igazi borús ősz még csak kopogtat, a világhírű tervezőknek köszönhetően mi már jó ideje tudjuk, hogy milyen színek fogják uralni az előttünk álló őszi-téli időszakot.

Ha kicsit is nyomon követted a divathét történéseit, szembetűnő lehetett, hogy a nagy márkák 2021-es őszi kollekciói kellemes, főleg meleg tónusú, föld típusú árnyalatok bűvkörében készültek. Ahogy azt már megszokhattad, amilyen színek tűnnek fel a nemzetközi kifutókon, olyanok határozzák meg a következő szezon öltözködési, sminkelési, lakberendezési trendjeit. De nem csak a felsoroltakra vannak hatással, hanem az aktuális manikűrdivatra is.

Szelíd krémes pasztellszínek

Ha valamelyik vendéged legközelebb trendi őszi manikűrt kér, büszkén mutathatod meg neki a Creamy fantázianévvel elkeresztelt új LacGel kollekciónkat. Ha egy-két szóval kéne jellemezünk ezt a gél lakk szettet, kapásból rávágnánk: az őszi pasztellszínek kavalkádja. Szemet gyönyörködtető, lelket melengető, minden stílushoz jól passzoló árnyalatok ezek az elegancia és a visszafogottság jegyében. Ha nem akarod egyesével összeválogatni az ősz divatos színeit, ez a gél lakk készlet telitalálat lesz.

A barna minden árnyalata

Hogy mi a legősziesebb szín? Naná, hogy a barna. Már tavasszal is nagy kedvenc volt, szerencsére pedig ősszel sem kell búcsút intened neki, mert a következő hónapokban a barna minden árnyalata hódítani fog. Ruhán, sminkben, körmön.

LacGel Creamy Gél Lakk Szett

LacGel Creamy Gél Lakk Szett

A vörössel és a pirossal sosem foghatsz mellé

És ha már tipikus őszies színekről beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül a vöröses és pirosas árnyalatok mellett sem. A szezon abszolút befutói, amik újra és újra előtérbe kerülnek, mert a lehulló őszi falevelek színeit idézik. Még a legborúsabb napokba is színt visznek, ráadásul kivételes alkalmakkor, de szürke hétköznapokkor is büszkén viselhetőek. Ajánld ezeket a színeket is bátran a vendégeidnek!

Fuksziát a merészebbeknek

Ha a fuksziáról elsőre nem feltétlen az ősz jut eszedbe, nem veled van a baj. Nem tipikus őszi szín, mégis idén hódítani fog, így te is bátran kísérletezhetsz vele. Ha van olyan vendéged, aki nyitott az újra, a rendhagyóra, ezt imádni fogja. Nem feltétlen kell feltűnőnek lennie, vagy ha igen, szürkével vagy elefántcsontszínnel könnyedén ellensúlyozhatod például ezt a fukszia színű gél lakkunkat.

Pasztell rózsaszín helyett új kedvenc: a lila

Véglegesen ne száműzd a fiók mélyére a pasztell rózsaszínt sem, de azért engedj teret a klassz pasztell lila árnyalatoknak! A lila nem csak ruhákon, kiegészítőkön, sminkben és lakástextíliákon mutat jól, hanem a körmökön is. Mindenképp megér egy próbát.

És egy ráadás tipp: Patchwork minta

Kápráztasd el vendégeidet azzal, hogy manikűrjüket fémes hatással teszed még tündöklőbbé! Transzferfólia készletünkkel menő Patchwork mintákat készíthetsz, amik köztudottan az utóbbi időkben reneszánszukat élik. Mert a nyár végével nincs vége a vidám, bohókás napokban sem: gondold újra, hogy hogyan vihetnél még több színt és jó hangulatot az előtted álló őszbe!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek