Ősszel sem kell lemondanod a csillogásról: fedezd fel az univerzum lélegzetelállító színeit!

2022.10.31
Ősszel sem kell lemondanod a csillogásról: fedezd fel az univerzum lélegzetelállító színeit!

Ősszel is rendkívül izgalmas, trendi színek közül válogathatunk. Tehát a jó hír, hogy a hűvösebb évszak beköszöntével sem kell lemondanod a csillogó, élénkebb árnyalatokról. LaQ X gél lakk termékcsaládunk varázslatos színekkel bővült, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Téged melyik fog rabul ejteni?

A lakkok különlegessége az új "In Vogue" Design: X-ecsettel rendelkeznek, mely jelentősen megkönnyíti a használatukat. Az ecsetek precíziós vágása egyszerűen tökéletes, legyezővé nyíló formájuknak köszönhetően gyerekjáték a gél lakkozás. Vendégeid kezeinek ápolásáról sem szabad megfeledkezned. Parfüm a kéznek – Illatos körömápoló olajok megújult designnal című cikkünkből megtudhatod, milyen termékekkel lepheted meg őket. 

LaQ X Gél Lakk - Cosmic Shine - X093

Ha egy igazán különleges árnyalatra vágysz, válaszd aranyszínű géllakkunkat! Aggodalomra semmi ok, mert nem csak alkalmakra ajánljuk, ez a szín hétköznapokra sem lesz túl sok. Sikerült megőrizni a nyári barnaságodat? Akkor különösen jól fog mutatni a bőrödhöz, sőt arany ékszerekkel még inkább fokozhatod a kívánt hatást.

LaQ X Gél Lakk - Mauve Star - X094

Nem rajongsz különösebben a bordó színért? Ezzel az árnyalattal akkor is érdemes kivételt tenned, hidd el, nem fogsz csalódni. Rendkívül divatos, akár hétköznapra, akár különlegesebb alkalomra választva is megállja a helyét. Elég egy pillantást vetni rá, és Te sem tudsz neki ellenállni, ugye?

LaQ X Gél Lakk - Green Sky - X095

Ez a természet színeit idéző sötétzöld gél lakk igazán trendi, őszre kiváló választás. Rövidebb vagy közepesen hosszú körmökön is remekül mutat, sőt kifejezetten ezeken érvényesül a legjobban. Ennél hosszabb körmök esetén inkább csak díszítésre ajánljuk.

LaQ X Gél Lakk - Pinky Mist - X096

Úgy gondolod, a rózsaszín árnyalatokból ősszel sem elég? Ne aggódj, a hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanod róluk. Hagyd, hogy ez a gyönyörű árnyalat Téged és vendégeidet egyaránt elvarázsoljon – garantáltan feldobja a szürke hétköznapokat.

LaQ X Gél Lakk - Galactic Blue - X097

Gél lakk szettünk végtelen, csillogó égboltot idéző kék árnyalata igazán szemet gyönyörködtető látvány. Ha a hűvösebb időben is szívesen választod ezt a színt, elképzelhető, hogy most megtaláltad a kedvencedet. Válaszd bátran, és kápráztasd el vendégeidet is!

Beszerzem

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek