Nyomdázz és Fess egyszerre!

2020.09.03
Nyomdázz és fess egyszerre! - Mixeld a színeket és legyél Te a következő Picasso!

 

Nyomdázz és Fess egyszerre! - Mixeld a színeket és Legyél te a következő Picasso!

Új színekkel bővítettük Nyomda- és Festőzselé palettánkat, hogy Neked is megkönnyítsük szalonmunkád! Szerezd be őket mind, mert ha ezek az alap és másodlagos színek már megvannak, onnan csak a Te fantáziádra van bízva milyen harmonikus színeket keversz ki Nyomda- és festőzseléink segítségével. Egy igazi művész veszett el Benned, kísérletezz a színek egyvelegével és hozz létre olyan saját színpalettát, ami csak Téged képvisel! Légy merész és használd a komplementer színeket vagy mixeld össze a másodlagos alapszíneket és mutasd meg ki lesz a következő Picasso.

Lássuk a legújabb színeket!

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - ZÖLD

Az élettel teli zöld, aminek fantasztikus pasztell és mély árnyalatait könnyedén ki tudod keverni a Nyomda- és Festőzselé – Fehér, Fekete színeivel. Kihagyhatatlan másodlagos szín, ami a mindenkori divat főszereplője. Próbáld ki Te is!

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - KÉK

Nem csak 2020 Év színe, hanem az egyik legközkedveltebb alapszín is, ami nagyon jól kombinálható további elemekkel, díszíthető csillámporokkal és kiegészíthető különböző strasszkövekkel, mint például a Treasure Island strasszkő kollekciónk különleges darabjaival.

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - BARNA

Egy erőteljes föld szín, ami nélkülözhetetlen a körmös világban. A Nyomda- és Festőzselé - Fehér elegyével olyan lágyabb, stílusos színeket keverhetsz, amik nem csak ősszel, hanem egész évben hódítanak.

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - CITROMSÁRGA

Egy újabb alapszín, ami azt sugallja, hogy „újulj meg”! Beszélhetünk a tavasz pasztell citromsárgáitól kezdve, a nyár vadító neon sárgáin át, az ősz okkersárga árnyalatain keresztül egészen a tél hideg jeges citromsárgájáig. Ezek mind olyan színek, amiket könnyedén ki tudsz keverni az immár 8 db-os Perfect Festő- és Nyomdazseléinkből. Hajrá!

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - RÓZSASZÍN

Nők 80 % - a a rózsaszínesebb árnyalatokat kedveli, így nem hagyhatjuk ki az újdonságaink közül ezt a mesés színt sem. Bolondítsd meg különleges effect porainkkal, pl.: Pixie csillámporainkkal, Szkarabeusz Krómporainkkal, Aurora Porainkkal a még izgalmasabb hatásért!

Melyik Nyomda- és Festőzseléinket ismerheted még?

FESTŐ- ÉS NYOMDAZSELÉ (2 IN 1)

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - FEKETE

Kihagyhatatlan alapszín, ami tökéletes eleganciát sugall. Mélyebb, törtető színeket szeretnél? Keverd hozzá egyik alapszínünkhöz a fekete nyomdazselénket és láss csodát, olyan vadítóan dekoratív kombinációt kapsz, amit nem csak a vendégeid fognak imádni.

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - FEHÉR

Nem maradhat ki a palettádból ez a vakítóan fehér szín sem, mivel az egyik legfontosabb alap Festő- és nyomdazselénk, amivel olyan szín kreációkat alkothatsz, ami szuper választás a művészeti jegyek előidézésére.

2 IN 1 NYOMDA- ÉS FESTŐZSELÉ - PIROS

Az örök kedvenc! Csábítóan, tüzes piros, ami minden színnel tökéletes párosítás lehet. Nyomdázz vagy Fess, teljesen mindegy, mert ez a szín a magabiztosság megtestesítője, így munkáidon tuti befutó lesz. Használd különleges nyomdalemezeinkkel és tedd lenyűgözővé a körmöket!

Körömnyomda lemezek

Mit kell tudni a Nyomda- és Festőzseléinkről?

Perfect Nails új alapokra helyezi a nyomdázás technikáját a körmökön. Kifejezetten körömnyomda technikához fejlesztett nyomdazselénk, festőzseléként is használható. Fixálásmentes, így nem igényel plusz fedő fényzselét. A megkötött fényzselé fölé kell használni, de lehet matt felületre is, amit aztán rugalmas fényzselével fedhetünk. Rugalmas, ezért zselés, porcelán vagy acrylgel műkörömre, illetve lakkzselére is használható. Kötési ideje: 2 perc.

NYOMDAZSELÉ

Extra pigmentáltsága miatt vékony rétegben is tökéletesen fed. Zselés állagának köszönhetően, minden vékony vonal, apró részlet nagyszerűen látható és kivehető, így lesz perfect a nyomdatechnikád, ráadásul egészen addig javíthatod mintádat, (ha esetleg elrontottad,) amíg szeretnéd, hiszen csak köttetéssel véglegesíted.

FESTŐZSELÉ

A Nyomdazselé és festőzselé (2 in 1) vékony rétegben is tökéletes fed, így zselés festéshez és egylendület technikához is remek választás. Kombináld fantasztikus csillámporainkkal, fémes krómporainkkal, aranyló aurora porainkkal az igazán ütős hatásért!

Nyomdázz és fess ugyanazzal a díszítő zselével és keverd ki a kedvenc színeidet! Egy teljes színpaletta már 8 szuper színből Rád hangolódva. Szerezd be őket mind!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek