Nyáron is hódítanak a pasztell-nude színű körmök!

2022.08.24

Az alap színárnyalatok egy-egy hűsítő shake-re emlékeztetnek? Te melyiket választanád a körmeiden is? A géllakkok önmagukban használva ártatlan oldaladat villantják meg, de a vagányabb végeredményért remekül kombinálhatóak olyan kiegészítőkkel, mint a strasszkövek, a körömnyomda lemezek vagy a csillámporok.

Csodálatos színeket állítottunk össze neked egy kollekcióba, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Neked melyik árnyalat lopta be magát azonnal a szívedbe?

LacGel Gél Lakk - #030 Barbie 

Vissza a múltba! Igazi babarózsaszín árnyalatával ez a gél lakk egy kis időutazásra hív, egészen az idilli, gondtalan gyermekkorig repít vissza. Neked is kedvenc játékaid, a gyönyörű Barbie babák jutnak róla az eszedbe? A rózsaszín körmök nőiesnek, ugyanakkor kicsit tartózkodónak, visszafogottnak is mutatják viselőjét – hétköznapra tökéletes színválasztás.

LacGel Gél Lakk - #079 Make Up 

A lila árnyalatai csodálatosak, a sötétlila mellett a világosabb lila is kiváló választás. Ha rajongsz a színért, de nem szereted a feltűnést, akkor ezt a csodálatos pasztell árnyalatot neked álmodtuk meg! Válaszd bátran, nem fogsz csalódni! Cool Stamping Plate Körömnyomda Lemezünkkel gyönyörű díszítést is készíthetsz.

Lacgel Milkshake Gél Lakk Szett

LacGel Gél Lakk - #102 Nude 

Te is úgy gondolod, hogy a nude körmök unalmasak? Hidd el, tévedsz! A nude szín előnye, hogy az év bármelyik évszakában bátran használhatod, ráadásul különböző díszítésekkel kifejezetten figyelemfelkeltővé teheted. Van már ötleted, hogy mivel kombinálnád szívesen?

LacGel Gél Lakk - #152 Make Up 

Ha az előző színek nem nyerték el tetszésedet, próbáld ki ezt a pasztell barack színű árnyalatot. Rövidebb körmökön is nagyszerűen mutat, remekül illenek hozzá a különböző körmös dekorációk. Válaszd Motivation fantázianevű Körömdíszítő Matricánkat a különösen lenyűgöző végeredményért!

LacGel Gél Lakk - #166 Milk Shake

Ez a kellemes árnyalat egyszerre elegáns és kifinomult, ugyanakkor az optimizmus, a jókedv megtestesítője is. Ha figyelemfelkeltőbb manikűrre vágysz, az egyszínű géllakkot különböző mintákkal is feldobhatod!

Beszerzem

Új termékek