Nude vagy neon? Keverd őket bátran!

2021.09.08
Nude vagy neon? Keverd őket bátran!

Sokan egyetértenek abban, hogy a nyári időszakban a minél feltűnőbb, pezsdítő színek a legdivatosabbak, míg az ősz felé közeledve a pasztellesebb árnyalatok tűnhetnek megfelelőbbnek. Így van ez a körmök esetében is, hiszen a bulizáshoz és a szikrázó napsütéshez valóban jobban passzolnak a neongéllakkok, míg a hidegebb évszakok színeihez a nude-stílusú körmök illenek a leginkább. Azonban nem feltétlenül kell választani a kettő közül, hiszen a neon- és a nude géllakok bátran keverhetők is egymással. Lássuk 2021 kedvelt kombinációit!

Vadító neonárnyalatok

Mielőtt még rátérnénk a különböző keverési lehetőségekre, érdemes tisztázni, miért is olyan népszerűek a neonszínek a körömdíszítésben. A nyár a lazaság évszaka, amikor minden nő szeret színesebben öltözködni, többet mutatni magából, illetve minél jobban felhívni magára a figyelmet – és mindezt a lehető legvidámabb színekkel. Ilyenkor előkerülnek a ruhatárak merészebb darabjai, népszerűbbek a feltűnően festett hajak, valamint az erősebb sminkek, a sorból pedig a színes körmök sem hiányozhatnak. Így remek választás lehet egy-egy retró feelinget nyújtó színárnyalat vagy éppen a több színű, merészebb formák és minták.

Nude vagy neon? Keverd őket bátran!

Nude-körmök a szolidabb mindennapokra

A nude-színeket általában nem bulizásra választják a vendégek, hanem olyankor, amikor visszafogott eleganciára vágynak. Hiszen nude-körmök esetén nem kell attól tartani, hogy túlságosan feltűnőek vagyunk akkor is, amikor nem kéne, így bármilyen iskolai vagy elegánsabb munkakörnyezetben is tökéletesek. A nude-körmök pasztellszínei fantasztikusan igazíthatók bármely bőrtípushoz, így a teljesen természetestől a rózsaszínes vagy barackszínű árnyalatokig bárki megtalálhatja a hozzáillő színeket.

Kombináld a neon- és nude-géllakkokat!

A körmök azonban annál érdekesebbek, minél kreatívabb módokon kombináljuk a különböző színeket. De ne félj, nem kell színtanból is jelesre vizsgáznod ahhoz, hogy megtaláld a legjobb kombinációkat. Természetesen jó választás lehet az is, ha különböző neonszíneket teszel egymás mellé, és az is, ha elegáns nude-áttűnéseket alakítasz ki, ám egyre népszerűbb a kettőt ízléses módon keverni egymással – akkor is, ha egy konzervatívabb stílust szeretnél egy kicsit felpezsdíteni, vagy épp a vadabb színeket lágyítanád fel.

Élénkebb francia manikűr

Tévedés, hogy a francia stílus csakis a finom eleganciáról szól, 2021 slágere ugyanis a klasszikus design felpezsdítése. Dobd fel a pasztellszínű körmök hegyét merészebb neontónusokkal, legyen szó rikító narancsról vagy trópusi zöldről, akár körmönként eltérő árnyalatokkal!

LacGel LaQ X - Naked Gél Lakk Szett

LacGel LaQ X - Naked Gél Lakk Szett

V-alakú körömhegyek

Mindegy mandula-, kör- vagy szögletes alakú körmökkel dolgozol, egy kis trükkel még hangsúlyosabbá teheted a francia stílusú körmöket. Kerekítsd le a körmök széleit neonárnyalatokkal, de a köröm hegyénél V-alakban hagyd meg a köröm természetes színét!

Ombre körmök dögösen

Az ombre nem véletlenül az egyik legkedveltebb stílus, hiszen kreatív módon engedi meg párosítani akár az egymástól legeltérőbb színeket is. Bátran engedd el a megszokott átmeneteket, és gondolkodj komplementer színekben!

Különleges minták egyedi színekkel

Minden variáció közül a kedvenceink azok a kreatív minták, amelyek kiemelkednek a jól megszokott, sokat használt körmök világából. Ezek egyedi megjelenése egyedi stílust kölcsönöz viselőjének. Rajzolj absztrakt formákat vagy könnyed, gyümölcsös mintákat neonszínekkel nude-alapra, vagy lágyítsd fel a neonkörmöket pasztelles vonalakkal!

Ha neongéllakot keresel, próbáld ki LacGel Kollekciónk extra pigmentált, frissítő színeit, és válaszd nude géllakkszettünket a finomabb tónusokért!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek