Mixeld az effekteket! Flash és Cat Eye Trükkök! - Perfect Live - Hargitai Noémi

2021.10.18
Mixeld az effekteket! Flash és Cat Eye Trükkök! - Perfect Live - Hargitai Noémi

2021. október 20-án 20:00-tól élőben jelentkezik Hargitai Noémi, a Perfect Nails oktatója, aki egy igazán különleges körmös estével készül Neked! Nem árulhatunk el semmit, mert minden meglepetés lesz, de annyit megsúgunk, hogy a színek játéka és az effektek mixelése kap főszerepet! Tarts szerda este Noémivel és sajátítsd el, ezeket a fantasztikus díszítési technikákat Te is!

Lesz itt minden, ami a gyors szalonmunkához elengedhetetlen: 

  • Flash és Cat Eye trükkök
  • Nyomda technikák
  • Exkluzív matt hatás
  • Csillámok minden mennyiségben

Chrome Powder - Körömdíszítő Fekete Özvegy Krómpor - Black Widow

Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Ne maradj le, csatlakozz élőnkhöz, ahol közvetlenül kérdezhetsz előadónktól! Tarts velünk élőben egy izgalmas témával és lesd el Noémitől a körömdíszítés csínját-bínját, amivel könnyedén elbűvöldheted vendégeidet! Találkozz 2021. október 20-án este 20:00 órakor Hargitai Noémivel a Perfect Nails Europe Facebook oldalán! Anyaglistáért görgess lentebb!

Ha lemaradtál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, mert Noémi Perfect Live körmös bemutatója csupán 2021. október 24. éjfélig elérhető, visszanézhető!

Perfect Nails Facebook

KEDVEZMÉNYES MEGLEPETÉS*

Az élőben elhangzó kuponkóddal ráadásul 24 órán keresztül minden termékre 10% kedvezményt adunk! A kezdvezményt a kosár oldalon beírt kuponkóddal tudod érvényesíteni 2021. október 20. 20:00 és 2021. október 21. 20:00 között.

Milyen anyagokat használ Noémi a bemutató alatt?

*Az akcióról részletesebben itt tudsz olvasni. 

Perfect Live Részletek

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek