Miley Cyrus is erről a vadító Perfect Nails-es árnyalatról énekel!

2023.01.26
Miley Cyrus is erről a vadító Perfect Nails-es árnyalatról énekel!

Nemrég jelent meg a fiatal amerikai énekesnő, Miley Cyrus új dala, de máris elképesztő rekordokat döntöget. E szerint soha ennyien nem hallgattak még meg egy dalt mindössze egy hét leforgása alatt. Te is a Flowers című számot dúdolod?

A piros árnyalatai sohasem mennek ki a divatból, nem véletlenül imádjuk mi is őket. A dalszöveg érdekessége, hogy megjelenik benne a „Paint my nails cherry-red” sor, mely magyarul annyit jelent, hogy „Cseresznyepirosra festem a körmeimet”. Tudtad, hogy az említett mélypiros, vadító árnyalat The Red Classic gél lakk szettünkben is helyet kapott? Válaszd ezt a csábító színű géllakkot, és légy igazán trendi! Önmagában is csodálatos, de egy izgalmas nyomda- és festőzselével vagy körömdíszítő flitterrel még izgalmasabbá teheted.

Ha szívesen kipróbálnád a többi csábító színt is, inspirálódj Egy gél lakk kollekció a piros vadító 5 árnyalatával! - LacGel LaQ X - The Red Classics Gél Lakk Szett című cikkünkből. Hamarosan itt a Valentin-nap, a piros szín pedig a legtökéletesebb választás, különösen, ha a szívecskés körmök nem állnak hozzád olyan közel. Szeretnéd még inkább fokozni a hatást? Válassz egy hasonló árnyalatú piros ruhát, és zsebeld be az elismerő bókokat, ahogy Miley Cyrus is teszi.

Beszerzem

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek