Miért érdemes UV/LED lámpát választani a műkörömépítéshez?

2020.06.03
Miért érdemes UV/LED lámpát választani a műkörömépítéshez?

Műkörömtrendek jönnek-mennek, de a minőségi, hatékony és nem utolsósorban kíméletes körömépítési technikákra a divathullámoktól, illetve a szezonalitástól függetlenül mindig megvan az igény. Ennek kielégítésére pedig – a folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően – egyre hatásosabb eszközök állnak a rendelkezésünkre.

A hagyományos műkörmös UV lámpákhoz képest háromszoros fényerőt produkáló hibrid vagy kombinált (kettős fényforrású) UV/LED változatok lényegében mindkét korábbi lámpatípus pozitív tulajdonságaival – és még azoknál is többel – bírnak. A nagyobb teljesítmény gyorsabb anyagkötést jelent, emellett abban is biztosak lehetünk, hogy a géllakoktól kezdve az alap- és fényzseléken át egészen az építő alapanyagokig mindennel kompatibilisek ezek a készülékek. Ugyan a legújabb anyagokat sok esetben már eleve erre a lámpatípusra optimalizálják a gyártók, azért a vásárláskor mindenképpen ajánlott meggyőződnünk az eszköz wattértékéről, hiszen a nem megfelelő teljesítmény akár kötési hibákhoz is vezethet.

Praktikum a mindennapokban – az UV/LED lámpák előnyei

Persze az UV/LED lámpák mellett nem egyszerűen a „minél újabb, annál jobb” elve alapján érdemes letenni a voksunkat. Az elvitathatatlan technikai fölényükön túl számos olyan praktikus előnnyel is kecsegtetnek, amelyek egészen biztosan megkönnyítik a munkát akár a professzionális szalonokban, akár az otthoni használat esetén. Ezek közül most a teljesség igénye nélkül emelnénk ki néhányat:

  • Műkörömépítés kíméletesen. Az UV/LED lámpák kiemelt előnye, hogy az elvékonyodott, érzékeny körmök esetén sem okoznak kellemetlen érzést, ráadásul a kímélő kötési mód használatával a fényerő csökkentésére is lehetőségünk nyílik.
  • Hosszú élettartam. A LED-fényforrások nem véletlenül örvendenek egyre nagyobb népszerűségnek szinte minden területen: anélkül, hogy a LED-eket cserélgetni kéne, hosszú időn át kiszolgálnak minket. Nincs ez másként a műkörmös UV/LED lámpák esetében sem, amelyek folyamatos használat mellett is sokkal hosszabb ideig üzemképesek, mint a hagyomás UV csővel szerelt műkörmös lámpák.
  • Ideális kialakítás minden helyzetre. Az UV-fénycsövekkel ellentétben a kombinált műkörmös lámpákban található égők a teljes területet bevilágítják, így nincs holttér, továbbá nem kell a vendégnek sem forgatnia a kezét a tökéletes eredmény érdekében. Ezen felül a leválasztható aljú modellek a lábköröm szárítására is alkalmasak.
  • Okos funkciók. A legmodernebb készülékek rendelkeznek ún. okos szenzorral, amely csak a kéz aláhelyezését követően kapcsolja be a lámpát. Emellett némely speciális műkörömtípusnál kifejezetten nagy hasznát vehetjük az időzítőgomboknak, amelyekkel pontosan nyomon követhetjük a köttetési időt.
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek