Mert megérdemled!

2023.03.07
Mert megérdemled!

2023. március 8-án látogass el weboldalunkra vagy Perfect Beauty Shopjainkba, hiszen Nőnap alkalmából különleges meglepetés akcióval kedveskedünk Neked! Ne maradj le! Szerezd be újdonságainkat, és keresd garantált ajándékod csomagodban!

Nőnapi Ajánlatunk

Te is szereted a meglepetéseket, ugye? Nőnapi Meglepetésedért csak be kell jönnöd a Perfect Beauty Shop körmös szaküzleteink egyikébe, vagy rendelj kényelmesen webshopunkból! Most itt a remek alkalom, hogy beszerezd kedvenc Perfect Nails-es műkörmös alapanyagaidat, vagy meglepd magad egy új gél lakk szettel a tavaszra! 

Újdonságok

Szeretnél időt spórolni? Megkönnyítjük a választást! Nézd meg legújabb, Szezonális ajánlatok kategóriánkat, ahol mindent megtalálsz egy helyen! Ha Te is szereted követni a trendeket, és szívesen készítesz vendégeidnek a különböző alkalmakhoz illő körmöket, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen itt könnyedén választhatsz a szezon legmenőbb gél lakkjai, például LacGel LaQ X - Natural Colours Duo Gél Lakk Szett Válogatás, körömmatricái és körömnyomda lemezei közül.

Érdekel

Szezonális Ajánlataink

Gyere és látogass meg minket üzleteinkben!

Perfect Beauty Shop - 1119 Budapest, Hadak útja 1. (I. emelet)

Nyitvatartás*:

  • Hétfő - Csütörtök: 10:00 - 20:00
  • Péntek - Szombat: 10:00 - 21:00
  • Vasárnap: 10:00 - 19:00

Perfect Beauty Shop - 1074 Budapest, Dohány utca 46.

Nyitvatartás*:

  • Hétfő - Péntek: 9:30 - 18:00
  • Szombat: 9:00 - 14:00
  • Vasárnap: Zárva

Üzleteink

Szerző:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek