Mennyi és milyen gél lakkal kezdj neki vállalkozásodnak a suli után?

2023.09.22
Mennyi és milyen gél lakkal kezdj neki vállalkozásodnak a suli után?

Az iskola elvégzését követően az első boldogság után sokan megrettennek a nagy lehetőségtől, hiszen a „nagybetűs életben” meg kell állni a helyüket a piacon, ahol a vendégekért folytatott versenyben a szaktudás, a személyiség mellett fontos szempont az is, hogy milyen anyagokkal dolgozik a szakember.

A vállalkozás indításánál azonban ritkán fordul elő, hogy minden elképzelés azonnal megvalósítható, a legtöbb esetben fontos az üzleti szemlélet, ahol bizony limitet kell szabni annak, mekkora összeget ruházunk be eszközökre, anyagokra, sokszor racionalizálni kell azt is, hogy mennyi géllakkot vásárolunk. Mik legyenek azok a színek és típusok, amelyeket mindenképpen érdemes beszerezni az induláskor?

Géllakk színezett alapok – az univerzális megoldás

A színezett base gel-ek beszerzése azért szuper választás, mert egyrészt gyorsítja a folyamatot, másrészt egy terméket vásárolva szuper erős alapzselét és egyben géllakk színt is kapunk.

Milyen színeket válasszunk?

Érdemes a francia babyboomer körmökhöz használható színeket összeválogatni, például Color Rubber Base Gel Cover Pink vagy Nude árnyalata, amelyeket ezekhez a technikákhoz és akár önmagukban is használhatunk.

Emellett érdemes legalább egy kissé áttetszősebb, üvegesebb színt is választani, mint az Elastic Milky Pink, amelyet színátmenetek finomításához használhatunk, önmagában pedig egy enyhén színezett, ápolt hatást fog adni, illetve a Latte vagy Milky White színt, amely szintén átmenetekhez, például glitter ombre hatáshoz vagy babyboomerhez nagyon hasznos lesz.

Fekete-fehér az univerzális színek

A két alapszínt mindenképpen szerezzük be, mert egyszínű körmök mellett francia véghez, díszítésekhez elengedhetetlenek lesznek. Arra figyeljünk, hogy jól pigmentált verziót válasszunk, mint például a LaQ X X071 és X072, amelyek vékony rétegben is kiválóan fednek.

Piros, az örök nőiesség megtestesítője

Legalább egy élénk piros színt mindenképpen szerezzünk be, például LacGel #107 árnyalatát, amely az örök piros tökéletes megtestesítője.

Nude színek – a láthatatlan ápoltságért

A nude színek mindig jó választásnak bizonyulnak, ezekből érdemes néhány különböző tónust is beszereznünk, például a szinte láthatatlan, akár francia alapnak is tökéletes LacGel #046 árnyalatot, a LacGel #055 kissé hűvösebb nude árnyalatot és például a LacGel #102 kissé rózsásabb tónust. Emellett a LacGel #097 Sparkling Rose árnyalat aprószemű csillámaival tökéletesen kombinálható a legtöbb világos színnel.

Rózsaszín és pink – az igazi Barbie színek

Ha színekről beszélünk, akkor a rózsaszín különböző tónusai azok, amelyek a legtöbb vendég kedvencei, ezért legalább egy világos, például LacGel #212 Gél Lakk 8ml - Raspberry - Creamy és egy élénkebb árnyalatot, például LaQ X X117 Pink Hibiscus színt válasszunk.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Pink Hibiscus X117 - Santorini

Arany és ezüst – a csillogás szerelmeseinek

Akár díszítésekhez, akár kiegészítő színnek legalább arany és ezüst csillogó színt vásároljunk, például LacGel Effect E003 Magical Gold és E004 Hypnotic Silver.

A sort persze lehet fokozni árnyalatokkal, effekt hatásokkal és az is örök igazság, hogy mindig lesz olyan szín, ami még nincs, de ha ezeket az alapnak mondható színeket beszerezzük, akkor egy szép induló választékkal várhatjuk a vendégeket. Hogyan válaszd ki számukra a megfelelő körömágyhosszabbító színt? Olvasd el Milyen bőrtípushoz milyen körömágyszínek illenek építéskor? című cikkünket!

Szerző:

Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek