Körömdíszítők az ünnepekre – az a bizonyos hab a tortán

2020.11.11
Körömdíszítők – az a bizonyos hab a tortán

Körömdíszítők az ünnepkere – az a bizonyos hab a tortán

A kezünk nagyon sokat elárul rólunk: tükrözi személyiségünket, igényességünket, hangulatunkat. Ápolt kezünk semmivel sem pótolható jó benyomást kelt rólunk másokban, ami nemcsak a magánéletben, hanem a munka világában is elengedhetetlen a sikerhez. Az esztétikus kéz alapja természetesen nem más, mint az ápolt bőr és a megfelelően karbantartott köröm – és utóbbi azért is nagyon izgalmas, mert megannyi lehetőséget tartogat számunkra. Legyen szó egy fontos találkozóról, egy rangos eseményről, egy első randevúról vagy akár egy baráti vacsoráról, ki ne szeretne a lehető legjobb formájában megjelenni? Az öltözék, a kiegészítők és a frizura mellett az alkalomhoz illő körömmel tehetjük tökéletessé az összképet.

Szép körmök egyszerűen

Mondják, hogy az ördög a részletekben lak(k)ozik, és bár a szép köröm apró, de fontos részlet, az elkészítése nem nagy ördöngösség – legalábbis a tökéletes eszközök birtokában biztosan nem az. Egy jó minőségű gél lakk és egy megbízható UV lámpa a tökéletes alapot ad a szép díszítésnek, a legegyszerűbbtől a legkacifántosabbig. Lássuk, milyen minőségi körömdíszítőkkel teheted kifogástalanná és alkalomhoz illővé a megjelenésed!

SZKARABEUSZ KRÓMPOR - PINK

SZKARABEUSZ KRÓMPOR

Krómpor

Napjaink egyik legfelkapottabb körömdíszítő terméke, igen nagy népszerűségnek örvend. Noha teljes fedésre is alkalmas, leginkább díszítésre használják. Diszkrétnek éppen mondható, de ez nem baj, hiszen nem is az a célja, hogy alig észrevehető dekorációként funkcionáljon. Számos színben elérhető, így a harsány mellett akár az elegáns vonalat is erősíthetjük vele, tényleg csak vérmérséklet kérdése, hogy milyen hatást hozunk ki belőle.


Díszítőpehely

Nevezhetnénk akár a krómpor nagytestvérének is, mert hasonlóan működik – vagyis ízlés kérdése, hogyan bánunk vele –, de mindezt hatványozottabban teszi. Ha a krómpor merész, akkor a díszítőpehely egyenesen vakmerő. Hivalkodóbb színek és belevaló árnyalatkombinációk közül választhatjuk ki a temperamentumunkhoz illőt, ráadásul hatalmas a választék, így minden alkalomra valami újat, valami igazán egyedit varázsolhatunk a körmünkre.

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek