Kívánj magadnak csodalámpát! - Műkörmös Lámpa Csereakció

2020.10.14
Kívánj magadnak csodalámpát! - Műkörmös Lámpa Csereakció

Kívánj magadnak csodalámpát! - Műkörmös Lámpa Csereakció

Ha már repülő szőnyeggel nem tudunk kedveskedni Neked, úgy gondoltuk legalább egy Csodalámpa akcióval dobjuk fel a napjaidat! Beszámítjuk régi műkörmös lámpád és akár 15% kedvezménnyel hozzájuthatsz új energiatakarékos Perfect Nails LED lámpáidhoz, melyek nagy segítséget nyújtanak szalonmunkád során.

Hozd a régit, vidd az újat! 

Mi a Perfect Nails-nél hiszünk abban, hogy egy kis összefogással pozitív hatással lehetünk a világra. Napjainkban a környezettudatos gondolkodás elengedhetetlen, ezért létrehoztuk Neked Csodalámpa kedvezményünket, melynek lényege a régi, nem használt, nem működő, megunt műkörmös lámpádat egy csereakció keretein belül beszámítjuk Neked, hogy Te is környezetbarát módon dolgozhass szalonmunkád során.

Legyél részese környezetünk megmentésének!

Az innovatív technológiáknak köszönhetően, visszahozott műkörmös lámpádat gondosan, a lehető legkorszerűbb módon semmisítjük meg, felesleges hulladék nélkül. Hidd el számít a cselekvés! Használd ki a lehetőséget és tegyünk együtt a bolygónkért, mert Zölden szép az Élet!

MASTER MŰKÖRMÖS ASZTALI LED LÁMPA

Szerezd be energiatakarékos LED-es műkörmös lámpáinkat!

Egyik fontos tényezőnk az energia felhasználása, ami nélkül ma már nem is tudnánk élni. LED lámpáinkkal  energiatakarékos a munka, mert sokkal kevesebb áramot fogyasztanak, így költséghatékonyabbak! Ráadásul műkörmös asztali lámpánk az adott munkaterületet is sokkal jobban megvilágítja, arról nem is beszélve, hogy hosszabb élettartama miatt az egyik legmegfelelőbb választás. 

Most lehetőséged nyílik arra, hogy 2020 október 19 – 31. között tartó Perfect Nails csereakciója keretein belül Műkörmös UV/ LED lámpánkat a Smart Universalt 15% kedvezménnyel, 12 900 Ft helyett 10 965 Ft-ért vagy a Master Műkörmös Asztali Led Lámpánkat 10% kedvezménnyel, 19 900 Ft helyett 17 910 Ft – ért megvásárold Budapesten a Perfect Beauty Shop üzleteinkben a régi lámpádért cserébe. 

Hol és hogyan tudom kihasználni a Csodalámpás Csereakciót?

Budapesten a belvárosban két üzletünkben is várunk Téged, ahol nem csak vásárolni tudsz, de még izgalmas élményekkel is gazdagodhatsz. A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót.

Nincs más dolgod, mint hozd be üzleteinkbe a kiszuperált műkörmös lámpád, legyen az UV lámpa vagy asztali lámpa, működő vagy csak díszdoboz, mi beszámítjuk vásárlásod értékébe! 

Irány a Perfect Beauty Shop Üzletek!

Ne felejtsd vásárlásodnál beledobni kosaradba legújabb ingyenes Perfect Nails 2020/2021 Katalógusunkat sem!

Perfect Beauty Shop Dohány

Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 46.

Nyitvatartás: 

  • Hétfő - Péntek: 9:30 - 18:00
  • Szombat: 9:00 - 14:00 

Perfect Beauty Shop Szent István

Cím: 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:30 - 18:00

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek