Kerüld a körmös szakma veszélyeit! Perfect Ajánlat!

2023.01.24
Kerüld a körmös szakma veszélyeit!

Újévi fogadalmad, hogy egészségesebben élsz? Szeretnénk ehhez mi is hozzájárulni, éppen ezért a Perfect Nails egyik legjobb ajánlatával készültünk Neked!

1 héten keresztül olyan műkörmös gép csomagajánlatokat tettünk össze Neked, mellyel a régi eszközeidet kedvezményesen lecserélheted, így óvhatod az egészségedet, vagy megelőzheted a porallergiát, esetleg szalonodat is feldobhatod valami újdonsággal, szerencsét hozva a 2023-as évednek!

Csomagajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy a professzionális gépeinket 30 – 32%-os kedvezménnyel tudod most beszerezni 1 teljes héten keresztül. Most igazán megéri, mert 3 csomagajánlat közül választhatsz!

Ráadásul még AJÁNDÉKOT is kapsz tőlünk!

  • 10 db szájmaszk, az egészséges munkáért
  • 10 db Vendégkártya, ha kedveskedni szeretnél vendégeidnek egy következő időpontról vagy akciódról (pl.: 10 alkalom kedvezményes)
  • EXTRA #myperfectbeauty pontok 6 000 – 8 000 pont, ami 6 000 – 8 000 Ft-ot jelent, amit 1 egész éven át tudsz felhasználni weboldalunkon!

Miért éri meg neked csomagajánlatunk?

  • minőségi műkörmös gépeinket úgy alakítottuk ki, hogy a gyorsabban, könnyebben tudj dolgozni szalonmunkád során
  • csiszológépeink könnyebb kéziegységei akár az ínhüvelygyulladást is megelőzhetik
  • 2 hetes visszaküldési garancia
  • 1 év garancia
  • saját szervizünkben pedig 1 év után is készséggel javítjuk problémás gépeinket

Ajánlat Részletei

Milyen betegségeket előzhetsz meg professzionális termékeinkkel?

Műkörmösként leginkább a szálló por veszélyeinek vagy kitéve, hiszen a profi munka nélkülözhetetlen részei, a körömreszelővel való munkavégzés és a csiszológéppel történő alapos csiszolás is ezzel jár. Ezért fontos, hogy a megfelelő minőségi gépekkel nemcsak hosszú távra tudj gondolkodni, de az egészséged megőrzése érdekében is egy nélkülözhetetlen szempont. Profi Nail Drill Touch Műkörmös Csiszológépünkkel és Proxy Ventilátoros Műkörmös Porelszívónkkal, amihez még kényelmes kéztámasz is tartozik, igazán előre tekintő lehetsz a tökéletes szalonmunkádért!

Az egészségedhez a gyors munka is tartozik, ehhez nyújtanak segítséget Műkörmös UV/LED lámpáink, melyekkel hatékonyabb a munkavégzésed. 5 nélkülözhetetlen körmös kiegészítő, ami megkönnyíti a szalonmunkád című cikkünkben összegyűjtöttük Neked a hosszú munkanapok során elengedhetetlen termékeinket.

Mivel tudod óvni a szemeidet munka közben?

180 db-os LED asztali lámpánk a tökéletes választás a megfelelő megvilágításhoz, tökéletesen bevilágítja asztalodat, és a fény erejét is a számodra megfelelő erősségre állíthatod be.

Perfect Tipp: Asztali Led lámpánkat körmös fotózáshoz is használhatod, hiszen olyan hidegfényű led panelekkel egészítettük ki, melyek vetekszenek a profi fotózáshoz használt lámpákkal.

Ajánlat Részletei

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek