Keresd a piros szívvel megjelölt termékeket!

2021.02.04
Keresd a piros szívvel megjelölt termékeket!

2021. február 8 és 12. között várnak rád a valentin szívek, melyek a Valentin nap elengedhetetlen műkörmös alapanyagait és 15% kedvezményt jelölnek a Perfect Beauty Shopjainkban! 

Összegyűjtöttük a legkedvesebb piros lakkzselé árnyalatokat, szivecskéztük a kedvenc valentin díszítőket, hogy könnyen megtaláld kedvezményes termékeinket. Ráadásul minden vásárlónknak még ajándék csokiszívvel is kedveskedünk! Szerezd be a piros összes árnyalatát, legyen gél lakk vagy körömdísz és örvendeztesd meg vendégeid egy vérbeli, csajos és szexi körömmel!

Üzleteink Nyitvatartása:

1137 Budapest, Szent István krt. 6.

  • Hétfő - Péntek: 9:30 - 18:00
  • Szombat: 9:00 - 14:00

1074 Budapest, Dohány utca 46. 

  • Hétfő - Péntek: 9:30 - 18:00
  • Szombat: 9:00 - 14:00

Miben különbözik a Perfect Beauty Shop más műkörmös üzlettől?

PERFECT BEAUTY SHOP - A VÁSÁRLÁS ÚJ DIMENZIÓJA

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett körmös eladóink mindent megtesznek a teljeskörű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz. Mindkét üzletünk a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk, csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust  és informálódj újdonságainkról személyesen!

Keresd a piros szívvel jelölt termékeinket !

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek