Kápráztasd el vendégeidet a legújabb trendszínekkel!

2024.02.12
Kápráztasd el vendégeidet a legújabb trendszínekkel!

Hamarosan itt a tavasz, újdonságainkat tekintve pedig ezúttal is izgalmas Perfect Nails termékekkel készültünk. Vadonatúj, élénk árnyalatú HEMA FREE géllakkok, pasztell árnyalatokban pompázó Color Rubber Base Gel-ek, Red Classics és Black & White Duo szettünk színei pedig már 4 ml-es kiszerelésben is beszerezhetőek. Nagyszerűen hangzik, igaz?

HEMA FREE Gél Lakkok

Csempéssz egy kis vidámságot a körmeidre is! Megérkeztek HEMA mentes gél lakk családunk legújabb tagjai 11 új, élénk színben! Ekcémával, allergiával küzdő műkörmösöknek és vendégeiknek egyaránt megoldást jelenthetnek, szalonmunkára és otthoni használatra is alkalmasak. Melyik életteli, vibráló árnyalat nem hiányozhat a Te készletedből sem?

Color Rubber Base Gel - Színezett alapzselék

Az alap, ami sosem hagy cserben! Ha Te is úgy gondolod, hogy a Color Rubber Base Gel-ekből még mindig nem elég, elhoztuk Neked a színezett alapzselék minimalista, pasztell, milky árnyalatait! Szeretnéd még gyorsabbá tenni a színcserét? Legközelebb elég lesz a clear rétegig visszareszelned a felületet, ha húzol egy réteg Builder Rubber Base Gel-t a szín alá. Szerezd be az elsők között!

Újdonságok

Red Classics színei 4 ml

Red Classics gél lakk kollekciónk a piros vadító 5 árnyalatát foglalja egy készletbe. Nagyszerű hírünk van! A 8 ml-es kiszerelés mellett, a bestseller géllakkok már 4 ml-es kiszerelésben is elérhetőek! Rendkívül figyelemfelkeltőek önmagukban, szinte vonzzák a tekinteteket, így nincs szükség további körömdíszítésre sem. Ezeknek a csábító színárnyalatoknak, mint például a LaQ X Gél Lakk 4ml - Cherry Red X009 - The Red Classics, Te sem tudsz ellenállni, ugye?

Black & White Duo színei 4 ml

A klasszikus fehéret vagy inkább a feketét választanád? Az érzéki, magabiztosságot sugalló piros árnyalatok mellett megérkeztek Black & White duónk színei is új, 4 ml-es kiszerelésben! Ha egyszerű és gyors körömdíszítésre vágysz, dobd fel vidám körömmatricáink egyikével! Te tudod, hogy melyek azok a körömlakkszínek, amikkel tökéletesebbé teheted a megjelenésedet? Olvasd el Milyen árnyalatok állnak jól a körmödön? – 1. rész című cikkünket!

Hema Free Gel Polish Technikai Kártya

Kiemelten fontos számodra a különböző technikák helyes elsajátítása? Termék- és anyaghasználati kártyánk segítségével gyerekjáték lesz! Haladj lépéről lépésre, és tartsd be a leírtakat a Perfect végeredményért!

Újdonságok

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek