Ismét Ingyenes Online Tanfolyamok a Perfect Nails oktatóitól!

2020.05.15
Ingyenes online körmös továbbképzés

A legutóbbi hatalmas sikerre való tekintettel, folytatjuk az ingyenes, online tanfolyamainkat, ahol most még több újdonsággal és technikával ismertetünk meg Téged!

A Perfect Nails Europe Facebook oldalunkon megosztva a Perfect Nails oktatói most 8 különböző este, online körmös technikai bemutatóval készülnek neked. Az eddigi négy Perfect Nails oktatóval biztosan találkozhatsz, de lesznek olyan Perfect Nails oktatók is, akik még nem szerepeltek Facebook live videóinkban. 8 este, 8 kiváló oktató, 8 érdekes és más-más technika. Pörgesd fel a szalonmunkát, csatlakozz élőinkhez, kérdezz, tanulj, gyakorolj és hidd el nekünk, vendégeid is látni és szeretni fogják az új tudást! :) 

Az online műkörmös tanfolyam közben hallasz majd egy KUPON KÓDOT, melyet felhasználhatsz a webáruházunkban történő vásárláskor és amivel 15% kedvezménnyel rendelhetsz! 

Lássuk az oktatásokat:

Online körmös továbbképzés Czeglédi Dórival

2020. május 20-án, szerdán este 18 órakor Czeglédi Dóri, a budapesti Perfect Körmös Továbbképzések oktatója a Neon Beach Party díszítés rejtelmeit mutatja be neked. Ha nem is lesznek fesztiválok és partik, attól még lehet izgalmas és merész a köröm, hisz a nyár idén sem marad el. Tanuld meg, hogyan tudod elkészíteni ezt a vagány díszítést!

A online körmös tanfolyamhoz készítsd elő a termékeket, melyeket Dóri használni fog a videó alatt:

online körmös továbbképzés Darabos Évivel

2020. május 23-án, szombaton este 18 órakor egy ingyenes online körmös tanfolyamon vehetsz részt, ahol Darabos Évi, a Perfect Nails vezető műkörmös szakértője bemutatja neked a májusi újdonságainkat. Igazi meglepetésben lesz részed, de annyit azért elárulhatunk, hogy izgalmas minták, új színkollekció és nyomdalemezek bűvöletében töltheted Évivel a szombat estét. 

A online körmös tanfolyamhoz minden májusi újdonságunk szem elé kerül és még:

Ingyenes körmös online oktatás Bognár Anitával

2020. május 27-én, szerdán este 18 órakor új oktató csatlakozik az online tanfolyamokat tartó csapatunkhoz, Bognár Anita, a Perfect Nails műkörmös oktatója egy igazi újdonsággal érkezik. Tőle megtanulhatjátok egy vadiúj technikával, hogy hogyan készítsetek Vitrage Glass Ombre körmöket, illetve ezután "Egy mozdulat technikával" Acryl festék felhasználásával készít majd virág mintát. Erről semmiképpen se maradj le, mert olyat tanulhatsz, amit talán eddig még sosem láttál!

Az online körmös tanfolyamhoz mit használ Anita? Nézzük a csodálatos üveghatású ombre körmök és a virágminták elengedhetetlen kellékeit:

Itt nem állunk meg, lesznek oktatások még júniusban is!

Milyen további tanfolyamra készülhetsz még júniusban, hamarosan minden kiderül, hiszen a hír tartalma folyamatosan frissül! ;) Az időpontokat azért már bevésheted a naptáradba: 

2020. június 03. - Szerda 18:00 - Fórián Viktória

2020. június 06. - Szombat 18:00 - Hargitai Noémi

2020. június 10. - Szerda 18:00 - Lengyel Viktória

2020. június 13. - Szombat 18:00 - László Zsolt

2020. június 17. - Szerda 18:00 - Gáspár-Köbli Kriszta

Számítunk rád! Csatlakozz a facebook live videóinkhoz és tanulj első kézből Perfect Nails oktatóinktól! Ne feledd minden online körmös tanfolyamhoz más-más kupon fog tartozni, ami 48 óráig a webáruházunkban kedvezményes vásárlásra jogosít! 

Kupon kód érvényessége*

Siess majd a megrendeléssel, mert a kupon kód 48 óráig lesz érvényes a webáruházunkban! Azaz az online tanfolyam kezdetétől, 18:00-tól számított 48 órán belül felhasználható a kupon kód. A 15% kedvezményre jogosító kód minden Perfect Nails műköröm alapanyagra (műköröm építő zselék, porcelán műköröm alapanyagok, gél lakkok, műköröm díszítő ecsetek stb.) érvényes, kivétel munkavédelmi eszközökre (fertőtlenítő, maszk, gumikesztyű, plexi védőfal műkörmösöknek).

 

 *Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől, 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek