Ingyenes online körmös tanfolyamok

2020.03.23
Ingyenes online körmös tanfolyam Darabos Évivel

Az online körmös képzések időszakát éljük, most a koronavírus idején talán még inkább, mint eddig. Éppen ezért a Facebook oldalunkon megosztva a Perfect Nails oktatói négy este négy online körmös technikai bemutatóval lepnek meg téged. Te még nem tudod, de mi már igen, hogy az elkövetkező két hétben négy estére már tuti programod van! 


Az online műkörmös tanfolyam közben hallasz majd egy KUPON KÓDOT, melyet felhasználhatsz a webáruházunkban történő vásárláskor és amivel 15% kedvezménnyel rendelhetsz! 

Kupon kód érvényessége*

Siess majd a megrendeléssel, mert a kupon kód 48 óráig lesz érvényes a webáruházunkban! Azaz az online tanfolyam kezdetétől, 18:00-tól számított 48 órán belül felhasználható a kupon kód. A 15% kedvezményre jogosító kód minden Perfect Nails műköröm alapanyagra (műköröm építő zselék, porcelán műköröm alapanyagok, gél lakkok, műköröm díszítő ecsetek stb.) érvényes, kivétel munkavédelmi eszközökre (fertőtlenítő, maszk, gumikesztyű).

Lássuk is mivel készülnek Neked a Perfect Nails oktatói!

Online körmös tanfolyam Darabos Évivel - Vitrage festés

2020. március 25-én, szerdán este 18 órakor egy ingyenes online körmös tanfolyamon vehetsz részt, ahol Darabos Évi, a Perfect Nails vezető műkörmös szakértője fogja bemutatni Neked a Vitrage festést. 

Darabos Évi látványos körömdíszítéseket készít krómpor és a Vitrage LacGel gél lakk szett felhasználásával. A online körmös tanfolyamhoz feltétlen készítsd elő az alábbi termékeket, melyeket Évi használni fog a videó alatt: 

Online körmös tanfolyam Gáspár-Köbli Krisztával - 9D Cat Eye technikák

2020. március 28-án, szombaton este 18 órakor Gáspár-Köbli Kriszta, a körmös berkekben GKK-ként is ismert, a Perfect Nails nemzetközi műkörmös szakoktatója vezet be a LacGel 9D Cat Eye gél lakk szett színeinek rejtelmeibe és a gél lakk mágnesezésből adódó körmös praktikák világába. 

A online körmös tanfolyamhoz feltétlen készítsd elő az alábbi termékeket, melyeket GKK használni fog a videó alatt: 

Online körmös tanfolyam Czeglédi Dórival - Csillámos nyomdázás

2020. április 1-jén, szerdán este 18 órakor Czeglédi Dóri, budapesti Perfect Körmös Továbbképzések oktatója a körömnyomdák világába kalauzol és csillámos menyországot teremt Veled. Mesébe illő körömdíszítések fognak születni gél lakkjaink és körömnyomda lemezink segítségével.

Az online körmös tanfolyamhoz feltétlen készítsd elő az alábbi termékeket, melyeket Dóri használni fog a videó alatt:

Online körmös tanfolyam Hargitai Noémivel - Üveggolyó hatás

2020. április 4-jén, szerdán este 18 órakor Hargitai Noémi, a Perfect Day ingyenes körmös továbbképzésünk oktatója az üveggolyó hatású technikát mutatja be Neked. Gyönyörű formák, látványos 3D körömdíszítések és ez mind egyszerre a körmökön, de vajon hogyan? 

Az online körmös tanfolyamhoz feltétlen készítsd elő az alábbi termékeket, melyeket Noémi használni fog a videó alatt:

Számítunk rád! Csatlakozz a facebook live videóhoz és tanulj első kézből Perfect Nails oktatóinktól! Ne feledd minden online körmös tanfolyamhoz más-más kupon fog tartozni, ami 48 óráig a webáruházunkban kedvezményes vásárlásra jogosít! Körömdíszítéseket a díszítő tipekre fel!

 

*Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől, 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Új termékek