Így sokkal könnyebb! ÚJ Gél Lakk Kategóriák!

2023.05.30
Így sokkal könnyebb! ÚJ Gél Lakk Kategóriák

Néha Te is elveszel a gél lakkok rengetegében? Egy kicsit átláthatóbbá és érthetőbbé tettük fő- és alkategóriáinkat, hogy könnyen megtaláld kedvenc gél lakkjaidat, vagy egyszerűbben böngészhesd végig a Perfect Nails tartós, minőségi gél lakkjait! Nem is kell mást tenned, mint felfedezni weboldalunk kincseit és kiválasztani a legtrendibb géllakkokat!

Irány a Gél Lakkok!

Közel 700 különleges gél lakk szín

Műkörmös weboldalunk folyamatosan fejlődik, hogy a professzionális megjelenés mellett élmény is legyen a vásárlás. Most jelenleg a legnagyobb hangsúlyt a gél lakk színeinkre fektettük, hiszen már nagyon sokan a Perfect Nails márkát a piacon lévő egyik legjobb, minőségi és tartós gél lakk nevezővel tartják számon. Nem mellesleg közel 700 különleges árnyalatunkkal, fantasztikus effektekkel megbolondított gél lakkjainkkal szinte elsők vagyunk a piacon!

Kategóriák Neked Tervezve!

Milyen gél lakkra van szükséged? Keresd megújult kategóriáinkat! Külön szedtük Neked, az egyszínű klasszikus színeket, a vibráló neon gél lakkokat, a mágnesezhető (Cat Eye gél lakk) színeket, az egyedi effekteket tartalmazókat, a különböző csillámos gél lakkokat és ha ez még nem elég, egyszerűbben megtalálod azokat a nude vagy esküvőre szánt gél lakk színeket is, melyeket vendégeid előszeretettel keresnek. Kincskeresésre fel, irány a Perfect Nails Gél Lakk kategóriája!

LacGel LaQ X - Lagoon Gél Lakk Szett

Külön a Gél Lakk Szettek

Sokan szeretnek gazdaságosan gondolkodni és egyszerre kedvezményes áron különleges gél lakk szetteket beszerezni. Nálunk lehetőség van 5x8ml vagy 4x4ml gél lakk szettek beszerzésére is, így egyszerre több színt tudsz beszerezni, a vendégeid pedig imádják a hozzá tartozó storykat, az egyes gél lakk szettek grafikáival könnyedén el tudod adni a színeket is.

Gél Lakk Szettek

Minden egy helyen!

A legjobb az új felosztásban, hogy itt egy helyen mindent megtalálsz, ami egy erősített gél lakkozási folyamathoz szükséges az előkészítő folyadékokon keresztül, a szükséges alapokon át egészen a rugalmas fényzseléig vagy matt fedőig, amit maga a gél lakk készítése kíván! Szerinted is hasznosak? 

Cikk Szerzője:

Almási Tímea

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek