Honnan tudod, hogy mit, mire, hogyan használj? Itt a körmös alapanyagok ABC-je!

2022.06.07
Honnan tudod, hogy mit, mire, hogyan használj? Itt a körmös alapanyagok ABC-je!

Megjelent a Perfect Nails legújabb 2022/23-as termékkatalógusa! Mi már alig vártuk, mert telis-tele van újdonságokkal, még érdekesebb tartalmakkal. Letisztult megjelenésével könnyen átlátható, professzionális műkörmös tartalmával pedig nagy segítségedre lesz. Idei kiadásunkban, pedig egy érdekes körmös cikket is elrejtettünk, tehát érdemes beszerezned!

Miért szeretjük?

Ebben a katalógusban mindent megtalálsz, ami Perfect Nails. Műkörmös alapanyagok első kézből csak Neked. Ingyenes katalógusunkból nemcsak termékeinket ismerheted meg közelebbről, de még inspirációkat is gyűjthetsz vendégeidnek. Részletes termék ismertetők, használati utasítások, összehasonlító táblázatok, minden egy helyen, azaz egy katalógusban, ami egy műkörmös szakembernek sem hiányozhat szalonjából. Katalógusunkat kategóriákra bontottuk, így könnyebben megtalálsz mindent lapozgatás során, de nagy segítséget nyújt a webes rendelésnél is. Írd be weboldalunkon a keresőbe az általad kiválasztott termék nevét vagy cikkszámát és már rögtön meg is találtad, így tudsz mindig naprakész információt kapni termékeinkről.

PERFECT NAILS - TERMÉKKATALÓGUS 2022/23

Milyen meglepetésekkel találkozhatsz benne?

Mindezeken felül kiegészítettük egy-egy fontosabb tartalomnál, egy úgynevezett QR kóddal, ami segítségedre lesz a számodra érdekelt résznél, így könnyebben megtalálod a további részleteket a weboldalunkon. Az utolsó oldalon pedig összegyűjtöttük Neked hol találkozhatsz velünk személyesen is. Viszonteladóinknál országszerte és Budapesten két Perfect Beauty Shop üzletünkben is várjuk a Perfect Nails szerelmeseit!


Szóval, nincs is más dolgod, mint a következő rendelésednél beledobni a kosaradba ingyenes katalógusunkat és lapozgatni, ismerkedni termékeinkkel és a minőséget választani. Szerezd be most!

Beszerzem

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek