Hogyan töltöd a Húsvétot? Mi reszelésmentesen! - Perfect Live - Lengyel Viktória

2021.03.26
Hogyan töltöd a a? Mi reszelésmentesen! - Perfect Live - Lengyel Viktória

2021. március 31-én 20:00-tól élőben jelentkezik Lengyel Viktória, a Perfect Nails oktatója fantasztikus Perfect Live adásával! Bemutatkozik az Elastic és Fiber Refill Gel, meg persze a hozzájuk köthető reszelésmentes technika! Természetesen a Húsvét és a tavasz közeledtével egy kis díszítés is terítékre kerül. Csatlakozz élőnkhöz és hozd ki magadból a legtöbbet 2021-ben! 

Lesz itt minden, ami 2021 körömtrendjeihez elengedhetetlen: 

  • Reszelésmentes töltés
  • Húsvéti minták
  • Tavaszi zsongás
  • Cat Eye mágnesezési technikák

Elastic Refill Gel - Átlátszó Műkörömépítő Zselé

Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre ITT!

Ne maradj le, csatlakozz élőnkhöz, ahol közvetlenül kérdezhetsz előadónktól! Ismerd meg a reszelésmentes technika csínját-bínját Vikivel és öltöztesd tavaszi pompába a körmöket! Találkozz 2021. március 31-én este 20:00 órakor Lengyel Vikivel a Perfect Nails Europe Facebook oldalán! Anyaglistáért görgess lentebb! 

 

Ha lemaradtál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, mert Viki Perfect Live körmös bemutatója csupán 2021. április 5. éjfélig elérhető, visszanézhető!  

 

Perfect Nails Facebook 

KEDVEZMÉNYES MEGLEPETÉS*

Az élőben elhangzó kuponkóddal ráadásul 24 órán keresztül minden termékre 10% kedvezményt adunk! A kezdvezményt a kosár oldalon beírt kuponkóddal tudod érvényesíteni 2021. március 31. 20:00 és 2021. április 01. 20:00 között.

LACGEL PLUS DOLCE GELATO GÉL LAKK SZETT

Milyen anyagokat használ Viki a bemutató alatt?

*Az akcióról részletesebben itt tudsz olvasni. 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek