Hogyan használd a lila árnyalatait?

2021.02.09
Hogyan használd a lila árnyalatait?

Sokan ódzkodnak a lilától, pedig egy nagyon harmonikus és különleges színről beszélünk, ráadásul rendkívül sokféle árnyalata létezik, csak meg kell találnunk a számunkra megfelelőt. Na de kezdjük is a legelején, milyen is a lila? 

A lila szín jelentése

A lila rendkívül különleges, hiszen a meleg piros és a hideg kék keveréke, így rendelkezik meleg és hűvös tulajdonságokkal is. A lila szín érzelmi jelentését úgy is szokták mondani, hogy a lelkünk női és férfi oldalának egyensúlya, a jobb és bal agyféltek kiegyenlítődése által. A lila szín segíti a spirituális felszabadulást, szellemi ébredést, átalakulást, titokzatosságot, sokszor a hatalommal, királysággal, erővel, fényűzéssel, luxussal társítják. Emellett a lila jelképezi a békét, méltóságot, nyugodtságot, önzetlenséget, szolgálatot és gyógyítást is. A lila tehát egy misztikus szín, amelynek rendkívül sok árnyalata létezik, az inkább kékes árnyalatoktól egészen a pirosas-pinkes tónusokig. Találd meg Te is a hozzád illőt!

LACGEL PLUS - PURPLE RAIN GÉL LAKK SZETT

LACGEL PLUS - PURPLE RAIN GÉL LAKK SZETT

A lila gél lakk felhasználása

A lilákat nagyon szépen lehet egymással kombinálni, akár azon a vonalon haladva, hogy a különböző hideg és meleg tónusokat használjuk, akár abban az irányban, hogy hasonló gél lakkoknak válogatjuk össze a hidegebb és melegebb árnyalatait. Ehhez nagy segítség a LacGel Plus - Purple Rain Gél Lakk Szett, amely egyaránt tartalmaz világosabb és sötétebb árnyalatokat is, választhatunk a hidegebb akáclila színektől egészen a melegebb céklavörösig, ráadásul ezeket keverve tökéletesen egyedi színeket tudunk létrehozni.
A mágneses géllakkok között is találunk lilát, a LacGel Cat Eye C014 Gél Lakk - Purple Rain hideg lila színével bármelyik sötétebb géllaknak csodás lila fényt kölcsönöz, a LacGel Cat Eye C017 Gél Lakk - Amethyst - 9D szettünkből pedig hideg és meleg lila árnyalatot mutat a ráeső fénytől függően.

Lila kiegészítők

A lila géllakkok mellett a trendi körmök tökéletes kiegészítői a sötét lila Nailstar strasszkövek közül a Nailstar strasszkő SS5 - Dark Purple AB vagy a Sellő gyöngyök, amelyek rögtön kétfajta lila színárnyalattal rengeteg alapköröm tökéletes díszítői lehetnek.

Ha krómos hatásra vágyunk, akkor választhatunk a fémhatású, élénk Lila Krómport vagy a kissé színjátszó, szkarabeusz bogár páncélját idéző Chrome Powder - Körömdíszítő Szkarabeusz Krómpor - Lila között. Rendkívül vidám, könnyed és különleges hatást kölcsönöz a körmöknek a Körömdíszítő konfetti, amelynek Lila - Ciklámen - Ezüst színkombinációja sokszínű, mégis harmonikus díszítést rejt önmagában.

CHROME POWDER - KÖRÖMDÍSZÍTŐ SZKARABEUSZ KRÓMPOR - LILA

CHROME POWDER - KÖRÖMDÍSZÍTŐ SZKARABEUSZ KRÓMPOR - LILA

A Lila kiegészítő színei

A hagyomános kombinációk mellett íme néhány ötlet, amellyel különlegessé tehetjük a színkombinációkat és változatos összhatást érhetünk el:
  • Szürkével – tompa, visszafogott, egyszerű
  • Sárgával, narancssal – vibráló, élénk, vidám
  • Rózsaszínnel – bájos, vidám, hercegnős
  • Kékkel – mély, határozott, misztikus
  • Türkizzel – vidám, nyárias
Láthatjuk, hogy a lila szín cseppet sem olyan félelmetes, mint amennyire elsőre tűnik, próbáljuk ki a különböző árnyalatait és fedezzük a fel a benne rejlő számtalan lehetőséget. Mi sem tettünk másként, és nem hiába, hogy a Perfect Nails is ezt a fantasztikus színt képviseli, mert egy művész mindig tudja, hogy "alkotni öröm!"
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek