Francia építő lakkzselé és unikornis hatás - Bognár Anita - Perfect Day Online

2020.09.28
Francia építő lakkzselé és unikornis hatás - Bognár Anita - Perfect Day Online

 A Perfect Nails ingyenes körmös bemutatója, a Perfect Day rendezvény sorozat 2020 őszén sem marad el!

ALKOSS VELÜNK KÖNNYEN, GYORSAN, LÁTVÁNYOSAT, HISZEN ALKOTNI ÖRÖM!

Habár a Perfect Day körmös rendezvényeken a remek előadások és a jó hangulat garantált, felelős márkaként idén a világjárványra gondolva a korábbiaktól eltérően ONLINE tartjuk meg a rendezvényt. Így vigyázunk Rád is, hogy otthonod kényelméből és biztonságosan ismerhesd meg a Perfect Nails őszi újdonságait. Ráadásul nem egyszerre, hanem több napra bontva mutatjuk be újdonságainkat, hogy mindig frissen és érdeklőve tudj figyelni előadásainkra.

Újdonságokkal élőben!

Már nagyon készülünk és izgulunk. Újdonságainkat egyenesen a Home Office-ból közvetíti Bognár Anita oktatónk. Érdemes velünk tartanod élőben az előadáson, hiszen az interaktív, folyamatos kérdezz-felelek továbbra is lesz, így egyenesen az oktatótól kapsz választ kérdéseidre, melyeket a bemutató alatt tehetsz fel és melyeket közben meg is válaszol Neked a tréner. Újdonságaink pedig nem csupán egyszerű bemutatásra kerülnek, de egyúttal bevetésre is. A bemutató során, ahogy eddig is megszokhattad arra törekszünk, hogy a mindennapi szalonmunkádhoz nyújtsunk neked segítséget és Perfect tippekkel lássunk el, hogy te is könnyen, gyorsan tudj alkotni látványosat, hiszen Perfect Nails - Alkotni öröm.

Francia építő lakkzselé és unikornis hatás - Bognár Anitával

2020. szeptember 30-án 18:00-tól élőben jelentkezik Bognár Anita Perfect Nails oktatónk Francia építő lakkzselé és unikornis hatás témakörével az online Perfect Day bemutatóján. Körömdíszítés gyorsan, körömdíszítés látványosan, körömdíszítés egyszerűen. Az ősz közeledtével persze a szezonális díszítések is előkerülnek. Az őszi idő lehet borús, de a körmöknek nem kellenek azoknak lenniük. Ebben segít Neked Anita, érdemes vele tartanod!

Ha lemaradnál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, Anita Perfect Day Online előadása csupán 2020. október 04. éjfélig elérhető, visszanézhető! Anyaglistáért görgess lentebb!

Perfect Nails Facebook 

Milyen anyagokat használ Anita a bemutató alatt?

Kattints a lentebbi listán a névre és részletesebben is megismerheted az egyes termékeinket!

További részeletekért a Perfect Day-ről és a kedvezményekről itt találsz: 

Perfect Day Online

LACGEL EFFECT CASHMERE GÉL LAKK SZETT

LACGEL EFFECT CASHMERE GÉL LAKK SZETT

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek