Fess a tavasz színeivel! – Perfect Live – Budaházi Anina

2022.03.21
Fess a tavasz színeivel! – Perfect Live – Budaházi Anina

Egy igazi művész veszett el benned! Mi mindent lehet készíteni gél lakkjainkkal? Most Anina megmutat pár egyszerű díszítést, amihez nem is kell más csak a fantáziád, hogy még különlegesebbek legyenek a körmök! Tarts Budaházi Aninával 2022. március 23-án élőben a Perfect Nails Facebook oldalán, ahol megmutatja Neked a legújabb körmöstrendek perfect technikáit! Ne maradj le!

Anina főbb témái:

  • Reszelésmentes töltés Cream Pinkkel
  • Építés modern mandula formában
  • Art Painting Design díszítés - modern körömfestészeti stílusban
  • Gépi előkészítés Galaxy csiszolófejjel

Csatlakozz élőnkhöz, ahol közvetlenül kérdezhetsz előadónktól! Tarts velünk élőben egy izgalmas témával és lesd el Aninától a precíz, reszelésmentes töltést! Találkozz 2022. március 23-án este 20:00 órakor Budaházi Aninával a Perfect Nails Europe Facebook oldalán! Anyaglistáért görgess lentebb!

Ha lemaradtál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, mert Anina Perfect Live körmös bemutatója csupán 2022. március 27-ig éjfélig elérhető, visszanézhető!

Kedvezményes meglepetés*

Az élőben elhangzó kuponkóddal ráadásul 24 órán keresztül minden termékre 10% kedvezményt adunk! A kedvezményt a kosár oldalon beírt kuponkóddal tudod érvényesíteni 2022. március 23. 20:00 és 2022. március 24. 20:00 között.

LacGel LaQ X - ART Gél Lakk Szett

LacGel LaQ X - ART Gél Lakk Szett

Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Milyen anyagokat használ Anina a bemutató alatt?

*Az akcióról részletesebben itt tudsz olvasni.

Perfect Live Részletek

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek