Ezt üzenik a csillagok 2021-re!

2021.03.25
Ezt üzenik a csillagok 2021-re! - Perfect Nails

Mi tagadás, a tavalyi év sajnos sok megpróbáltatással és nehézséggel járt, ezért nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön az új év – de nézzük meg, hogy mit tartogat számunkra az új esztendő a csillagok tükrében!

Az asztrológusok szerint az idei év az újjáéledés jegyében telik majd, amely mögött nagy horderejű energiaváltozások állnak. Az elemi erők hatására a régi rendszerek felbomlanak, ezért a legjobban akkor járunk, ha igyekszünk nyitottan és rugalmasan alkalmazkodni. Ennek kiváló módszere lehet az, hogy elébe megyünk a változásnak, és önelemzéssel, külső-belső megújulással készülünk a váratlan fordulatokra. Az Uránusz pozíciója ugyanis az érzéseink, a céljaink és a kapcsolataink tüzetes vizsgálatára késztet majd bennünket. Ehhez támogató segítséget nyújthat az, hogy az intuíciónk élesedni fog, ami a mélyebb, igazán lényeges dolgokra irányítja majd a figyelmünket. Mindennek pedig várhatóan az lesz a következménye, hogy folyamatosan erősödik bennünk a vágy, hogy életünket minden téren szebbé varázsoljuk.

ILLATOZZ IGAZI PARFÜM ESSZENCIÁVAL A KÖRMÖKÖN AZ ÚJ KÖRÖMÁPOLÓ ILLATUNKKAL!

Mit jelent mindez a körömápolás terén?

Forradalmi gondolatok, kreatív és innovatív ötletek, továbbá a belső hang lesznek tehát az iránymutatóink.

  • Vagyis kezdjük azzal, hogy próbáljunk ki minél több új dolgot, a mindennapokban például egy különlegesebb, Hidratáló kézkrémet, ami egyben testápoló is - Vanília és Jázmin illattal. Ha éppen nincsen túl sok időnk, akkor is feldobhatunk a körmünkre gyümölcsillatú, vitalizáló Körömápoló olajat (Cuticle Oil), ami bizsergetően friss érzést hoz magával.
  • Kísérletezzünk feltűnőbb színű körömlakkal, játsszunk azzal, hogy összhangba hozzuk a sminkünk, az ékszereink vagy a ruhánk színével.  Vagy beruházhatunk egy igazán tartós hatást eredményező gél lakk szettre, a látvány máris színes gondolatok tengerét zúdítja ránk. És ha eddig még nem került rá sor, kipróbálhatjuk a porcelán műkörmöt. Biztosak lehetünk benne, hogy az elismerő szavak és bókok tovább fokozzák majd a kísérletező kedvünket.
  • A végtelen lehetőségek kapuját a körömdíszítéssel egy szempillantásra megnyithatjuk. Színes akrilfestékekkel, hologramfényű strasszkövekkel, mintás matricákkal, pelyhekkel vagy szórógyöngyökkel, csillámporokkal a határ a csillagos ég. A lila, rózsaszín és neonsárga csillámporral vagy ezüst pehellyel a hétköznapokat máris különlegessé varázsolhatjuk. Ha pedig hivatásszerűen foglalkozunk a körmökkel, szerezzünk be újdonságokat, és győzzük meg vendégeinket, hogy a körmök terén tett kalandozás mennyi szép élményt hoz majd magával!

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek