Esküvői körmökön is hódít a Greenery stílus

2023.05.31
Esküvői körmökön is hódít a Greenery stílus

Ha egy igazán friss, üde és egyedi körömdíszítésre vágysz, akkor ebben a blogbejegyzésben már meg is találtad a tökéletes megoldást. A 3D vizes Pure Nature körömmatrica a természet által ihletett, varázslatosan szép levél és virágmintáival nőies, bájos hatást kelt, és a finom, letisztult stílus ellenére a velük díszített körmök nem maradhatnak figyelem nélkül. A kecses, hajlékony minták a természet békés harmóniáját sugározzák, így, ha a nap folyamán egy nehezebb pillanatban rápillantasz, a látvány máris ellazít és megnyugtat.

Körömmatricák Esküvői Körmökre

A szintén a természetből inspirálódva, de többnyire virágmintákra építő Golden Garden körömmatrica elegáns, exkluzív aranyszínű díszítésével egyenesen az Édenkert varázsát rejti magában. Ez a modell kiváló választás lehet ünnepi alkalmakra, de akár esküvőre is, elbűvölő mintái méltó ékkövei lehetnek egy gyönyörű hófehér menyasszonyi ruhának. Géllakra és műköröröm felületén is alkalmazható, és ha stílusban hozzá illő ékszereket választunk, az összhatással garantáltan az egész násznépet egy „csillanásra” elbűvöljük majd.

A Pure Nature és a Golden Garden körömmatricák méltán a vendégek kedvencei, és hogy teljes legyen a paradicsomi összkép, azt javasoljuk, hogy a mintákat pasztellszínű, világos nude géllakra helyezzétek fel!

Körömmatrica - Golden Garden

Jolly Joker Körömdíszítés

Különleges alkalmakra, vagy ha egyszerűen csak arany színben támad kedvünk ragyogni, van a tarsolyunkban még egy igazi jolly joker: a Holo arany krómpor körömdíszítő toll. Ez a körömdíszítő eszköz attól különleges, hogy olyan kreatív mintákat rajzolhatunk vele, ami arany fényben ragyogó, egyedi, exkluzív megjelenést kölcsönöz a körmöknek. Érdemes a fantáziánkat szabadon engedni, és tervezetten, precízen dolgozni, mert itt a határ a végeredmény szempontjából bizony a „csillogós” ég.

Az extra finom őrlésű, pixelmentes krómpor műköröm vagy lakkzselé alapon a ceruzában található szivacs segítségével a felületbe dörzsölve és nyomdatechnikával is kombinálható. A por avatott kezekkel egészen könnyen felvihető, és még leheletfinom mintákkal díszítve is – élettel teli, tündöklő kisugárzásával a legszürkébb szürkeséget is bearanyozza majd. Legmenőbb, legegyszerűbb körömdíszítés - Marble Ink című cikkünkben körömdíszítő akvarell tintáinkról is olvashatsz.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek