Építs Nude Körmöket az Üvegszál Erejével! – Cover Pink Shades Fiber Vitamin Gel Kollekció

2020.09.02
Cover Pink Shades - Fiber Gel Vitamin Pink Kollekció

 

Építs Nude Körmöket az Üvegszál Erejével! - Cover Pink Shades Fiber Vitamin Gel Kollekció

Minden idők egyik legfantasztikusabb ecsetes, építő géllakk kollekciójával készültünk Neked, mely az üvegszál erejével erősíti a természetes körmöket és biztos tartást nyújt a hosszabb épített körmöknek is. Nem tudod mi hiányzik a Nude palettádból? A Fiber Vitamin Gel kollekciónkat úgy válogattuk össze Neked, hogy minden árnyalata csak vendégkedvenc lehet. Tökéletes választás francia körmök építésére, Babyboomer technikához vagy akár önmagában gél lakként is használhatod. Építs lélegzetelállító körmöket az üvegszál erejével a szilárd alapokért, az erősebb körmökért!

Ha szeretted a Fiber Vitamin Gel tejfehér változatát, akkor új színeinktől el fogsz ájulni: 

FIBER GEL VITAMIN - ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ 15ML - ROSE QUARTZ

Minden nőnek jár egy kis nude-os ragyogás, a kollekciónk leghalványabb színével, azoknak a vendégeidnek szeretnénk kedveskedni, akik imádják a rózsakvarc tündöklését. Próbáld ki aranyló Aurora porunkkal, ami a tökélyre emeli ezt a visszafogott tündöklést.

FIBER GEL VITAMIN ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ 15ML – CANDY

Cukorkásan édes ecsetes alapzselénk, egy igazi csodaországba repít, ahol a mézes – mázas édességeknek nem fogsz tudni ellenállni. Hogyan tudod még őrületesebbé tenni a körmöket, használd Pixie Csillámporaink egyikét a Sugar Effect hatásért.

FIBER GEL VITAMIN ÜVEGSZÁLAS ALAPZSELÉ 15ML - BABY PINK

Krémes lágyság, finom luxus és nőies rózsaszín, ez nem más mint az üvegszálas körömágyhosszabbító Fiber Vitamin Gelünk - Baby Pink árnyalata, ami fergeteges élményt nyújt,már a műköröm készítésénél is. 

Szerezd be őket most, mert készletben -10 % kedvezménnyel már a Tied is lehet!

COVER PINK SHADES - FIBER GEL VITAMIN PINK KOLLEKCIÓ

Mit érdemes még tudni a Fiber Gel Vitaminokról?

FUNKCIÓI:

  • Erősít: mikro-üvegszállal segít megerősíteni a körmöt. Erős tartást is biztosít, hosszú köröm is készíthető vele.
  • Építő géllakk: Nem kell más zselés alap, mert önmagában és géllakk alapként is használható.

KÖTÉSI IDŐ:

UV lámpában 2-3 perc, LED/UV lámpában: 30-60 másodperc.

HASZNÁLAT:

Készítsük elő a körmöket a megszokott módon. Körömerősíténél használjuk 1-2 rétegben az anyagot. Szín tetszés szerint alkalmazható, majd fedjük be rugalmas fedőzselével. Építésnél az előkészített körmökre sablon segítségével építsük meg a meghosszabbított körmöt. Az ajánlott építési hossz: 5 mm vagy rövidebb. Az anyagfelhordás és a C ív megfelelő kialakítása után köttessük meg, fixáljuk és alakítsuk ki a megfelelő körömformát.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek