Elastic Hard Új In Vouge Design – környezettudatos lépés!

2022.09.15
Elastic Hard Új In Vouge Design – környezettudatos lépés!

Ecsetes építő zseléink is az új IN VOUGE Designnal és az „X”- ecsettel hódítanak! Ehhez párosul egy felelősségteljes döntés, mellyel mi is közelebb kerülhetünk a bolygónk védelméhez.

Egy környezettudatos lépés

A környezetvédelem fontossága napjainkban kiemelkedő jelentőségű. Egy kis odafigyeléssel, apró lépésekben haladva, egyénileg is sokat tehetünk a környezetünk megóvásáért. Nekünk is nagyon fontos, hogy odafigyeljünk egymásra, a környezetünkre. Ezért úgy gondoltuk, az új design váltásunkhoz párosul, hogy kevesebb papírt használjunk a csomagolásokhoz. Éppen ezért bestseller termékünk az Elastic Hard Gel – ecsetes építőzselénk egy db-os kiszerelésénél elhagytuk a felesleges dobozt. Ezentúl az Elastic Hard Gélünket modern, nemzetközi trendeknek megfelelő, elegáns, letisztult megjelenéssel és a legyezővé nyíló X-ecsetével, extra csomagolás nélkül keresd az üzletekben, webshopjainkban!

Sokkal kevesebb papírt használunk fel, ha termékeink csomagolását a nagyobb volumen esetén alkalmazzuk csak, így bővítve palettánkat az Elastic Hard MultiPack 3 db-os kiszerelésével, melyhez nemcsak kedvezményes áron juthatsz hozzá, de a doboza hamarosan újrahasznosított papírból is készül, így tudatosabban figyelve a természetre. Nem véletlen, hogy gazdaságos kiszerelésének és megjelenésének köszönhetően ez a körmösök legkedveltebb választása lett.

Ne lepődj meg, ha a közeljövőben új designnal találkozol kedvenc Perfect Nails termékeidnél. Célunk, hogy még jobbá, még különlegesebbé, azaz még „Perfectebbé” varázsoljuk termékeinket.

 

Beszerzem

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek