Egy exkluzív gél lakk kollekció, hogy a nyár utolsó hónapjában se maradj csillogás nélkül!

2022.08.12

Vannak színek, melyek nyárra különösen jó választást jelentenek. A csillogó árnyalatok önmagukban is rendkívül mutatósak, szinte vonzzák a tekinteteket, de különböző körömdíszítési technikákat alkalmazva még különlegesebbé teheted a körmöket. Nem is volt kérdés, milyen színekkel bővüljön új LaQ X gél lakk termékcsaládunk. Az 5 ragyogó árnyalat közül nem egyszerű választani. Neked melyik lesz a kedvenced?

LaQ X Gél Lakk - Holo Sky X088 - Flash Light

Te is imádod a végtelennek tűnő égbolt pazar látványát? Akkor ez a szürkéskék árnyalat egészen biztosan elnyeri a tetszésedet. Öröm ránézni, sőt kifejezetten nyugtató hatású. Válaszd bátran!

LaQ X Gél Lakk - Holo Love X089 - Flash Light

Gyönyörű, rózsaszín árnyalatú géllakkunk csak arra vár, hogy a körmeiden tündököljön. Különösen ajánljuk a romantika kedvelőinek: mesés színe Téged is garantáltan elvarázsol. Bár csodálatos önmagában, körömdíszítéssel kombinálva még különlegesebb hatást érhetsz el.

Lacgel LAQ X Flash Light Gél Lakk Szett

LaQ X Gél Lakk - Shiny Rose X090 - Flash Light

A szolid, visszafogott manikűr híve vagy? Hagyd, hogy ez a kellemes árnyalat Téged is megbabonázzon! Nemcsak a szürke hétköznapokat dobhatod fel vele, hanem akár esküvőre is tökéletes választás lehet.

LaQ X Gél Lakk - Purity X091 - Flash Light

Erről a gél lakkról mindenkinek a tisztaság jut az eszébe, egy kis csillogással megbolondítva. A lebarnult bőr pedig még jobban kiemeli ezt a csodálatos árnyalatot. Ne habozz, mert a Te készletedből sem hiányozhat!

LaQ X Gél Lakk - Little Drama X092 - Flash Light

A natúr, bézs árnyalatú géllakkok nemcsak elegánsak, hanem rendkívül praktikusak is, mindenhez remekül passzolnak. Finom és ápolt benyomást keltenek, nem vonják el a figyelmet a szolidabb ruhákról sem. Rövid, illetve hosszú körmökön egyaránt jól mutatnak, ez a csillogó változat különösen szemet gyönyörködtető.

Válaszd Te is az exkluzív eleganciát a nyári estékhez, ahol nemcsak garantált a reflektív csillogás, de még a fantáziát is megmozgatja legújabb gél lakk szettünk pasztell csillámos színei!

Beszerzem

Új termékek