Dune Gél Lakk Szett – Ha tetszett a film, ezt is imádni fogod

2023.11.08
Dune Gél Lakk Szett – Ha tetszett a film, ezt is imádni fogod

Karakteres földszínek fekete pöttyökkel – az ősz kedvenc gél lakk szettje a Dűne-film inspirálta effekt gél lakk kollekció, ami a sivatagi szemcsék és az elemi színek világába vezet. Ezt kár lenne kihagynod, a következőkben azt is elmondjuk, hogy miért. Olvass tovább!

Kultregényből lett film

Mindegy, hogy a David Lynch-féle, 1984-ben napivilágot látott sci-fi verziót ismered vagy a Timothée Chalamet főszereplésével készült, néhány éve a mozikba került Dűne adaptációt láttad csak eddig, szinte biztos, hogy így vagy úgy, de megmaradt benned a Dűne-filmek színvilága. A barna, a bordó, a szürke, a homokszín ezer árnyalata, azok a sivatagi napszítta, hóka, de unalmasnak egyáltalán nem mondható színek, amelyek a filmek alatt végig jelen vannak. Azok a csodálatos, markáns földszínek, amelyeket ezen az őszön szinte biztosan Te is szívesen viselnél a körmeiden.

Látvány- és színvilág, ami minket is megihletett

A mozivásznon is feltűnő sötét és olykor groteszk érzetet keltő tónusok, a fakó, de mégis karakteres földszínek, sivatagi árnyalatok minket is megihlettek, így létre is hoztunk egy olyan gél lakk kollekciót, amit a Dűne-film díjnyertes látványvilága inspirált. Homokhatású gyöngyöző prémium gél lakkokkal bővítettük Effekt termékkínálatunkat, így már a Sierra, Pinky Dust, Mauve Sesame, Granite Effect árnyalatainkat egy dobozban is megtalálhatod. Önmagukban használva is elképesztően szép manikűröket készíthetsz ezekkel a termékekkel, de ha érzel magadban elég kreativitást, és vendégeid is kellően bevállalósak, össze is párosíthatod ügyesen az árnyalatokat. Szenvedélyesen tökéletes – Coffee Love Gél Lakk Szett című cikkünkben szintén minden téren a legjobbat nyújtó kollekciónkról olvashatsz, melynek színei már 4 ml-es kiszerelésben is elérhetőek.

LaQ X - Dune Gél Lakk Szett

Vibráló hatású, tartós gél lakkok

Bárhogy is dönts, amit a gél lakkjainktól mindenképp várhatsz:

  • krémesen lágy textúrák;
  • csodálatos élénk árnyalatok;
  • tökéletes és tartós fedés;
  • masszív és ellenálló réteg;
  • X-ecset, amivel precíz és gyerekjáték a munka;
  • akár 3-4 hétig tartó karc-, kopás- és lepattogzás mentes manikűr.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz, és rendeld meg a LaQ X - Dune Gél Lakk Szettünket már most!

Beszerzem

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek