Darabos Évi - Perfect Day a színfalak mögött – 2. rész

2021.09.06
Darabos Évi - Perfect Day a színfalak mögött – 2. rész

Perfect Day Online – remegő lábak, elcsukló hangok és hatalmas show

Reggel már korán a stúdióban voltunk és már a kocsiban tudtam, hogy ez a mi napunk lesz, hiszen a parkolóba gurulva megszólalt a rádióban a kedvenc számom, úgyhogy tudtam: itt baj nem lehet!

A sminkszobában már készültek a sminkek, a stúdió az első előadáshoz berendezve, gyors kávé és kezdődhetett az élő adás előtti gyors megbeszélés, még egyszer átvettük a bevonulásokat, a beszédeket, az újdonságokat és nagyon hamar elértünk egy velőt rázó, borzongató mondathoz: „Egy perc az élő adásig!”.

Itt azért megfagyott bennünk a vér, hiszen a közönség sehol, nem látjuk őket a szokásos módon gyülekezni a nézőtéren, csak a kamerák, a fények és nekünk a lehető legmagabiztosabban oda kell állni és egy szuper showt összehozni. Az az érzés semmivel sem összehasonlítható, amikor minden technikai szakember feszülten vár, a produkció vezetője már csak a kezével számol vissza 5-től és elindul az élő adás. Személy szerint én szokva vagyok a stresszhelyzetekhez, sokszor adtam már elő több száz ember előtt is, tartottam online oktatásokat, de itt azért éreztem, hogy remeg a lábam, kapar a torkom, drukkoltam, hogy az első megszólalásnál ne legyen ez hallható… aztán elindultunk és annyira jó hangulatban, olyan profin dolgozott mindenki, hogy szinte el is tudtuk felejteni, hogy élő adásban vagyunk. A programok szépen sorba jöttek, láttuk a visszajelzéseket, a kommenteket, láttuk és éreztük azt, hogy tetszik, amit csinálunk és ez nagyon jó érzés volt.

Nyereményjátékok, NailStar eredményhirdetés

A Perfect Day-eken mindig igyekszünk nyereményekkel is kedveskedni, ez most is így volt és hatalmas lelkesedéssel vettek részt a nézők is a játékban: a széfnyitós játéknál az előadásokat folyamatosan figyelni kellett, hiszen ott tettünk fel kérdéseket és a helyes válaszokból kapott sorszámmal lehetett kinyitni a széfet, amely egy újdonságot tartalmazott. Imádtuk ezt a játékot, ezért nem is válunk meg tőle! :)
Emellett volt egy több kérdésből álló kvízünk, amelynek nyertese elsőként vehetett részt a Perfect Learning – Online oktatásunkban és mivel itt is rengeteg megfejtés érkezett, úgy láttuk, ez a játék is sikeres volt.

A nap záróakkordjaként kihirdettük a NailStar verseny dobogósait, akik gyönyörű munkájukért hatalmas kupákat, elismerő okleveket és érmeket is kaptak. Úgy gondoljuk, a Perfect Day Live Show méltó helyszíne a nyertesek kihirdetésének, amelyet mi is mindig izgatottan várunk és amely után nem is záródhatna másképpen a nap, mint konfetti esővel. A nap végén fáradtan, de nagyon jó hangulatban pakoltunk össze, nagyon jó volt visszanézni a napközben készült fotókat, videókat és már azon törtük a fejünket, hogy a következő hogyan lehetne még ennél is jobb….

Reméljük, hogy a következő Perfec Day Live Show is legalább ekkora, de talán még nagyobb sikernek fog örvendeni, hiszen mi is nagyon élveztük és a visszajelzések alapján a nézőknek is nagyon tetszett. :)

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek