Csiszolnál a franciádon? AcrylGél Modellen! - Perfect Live - Darabos Évi

2021.04.17
Csiszolnál a franciádon? AcrylGél Modellen! - Perfect Live - Darabos Évi

2021. április 21-én 20:00-tól élőben jelentkezik Darabos Évi, a Perfect Nails mesteroktatója fantasztikus Perfect Live adásával! Bemutatkoznak legújabb Acryl Gél Prime - tubusos akril zseléink 7 különböző árnyalatban, illetve megtudhatod a francia körmök minden titkát! Ismerd meg a Tavasz Trendjeit első kézből. Csatlakozz élőnkhöz és hozd ki magadból a legtöbbet 2021-ben! 

Lesz itt minden, ami 2021 körömtrendjeihez elengedhetetlen: 

  • Régi köröm eltávolítása csiszológéppel
  • Épített, vakító fehér francia köröm AcrylGel Prime tubusos akril zselével
  • Gyors szalondíszítés zselével

ACRYLGEL PRIME - TUBUSOS AKRIL ZSELÉ 30G

Nem akarsz lemaradni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom

Ne maradj le, csatlakozz élőnkhöz, ahol közvetlenül kérdezhetsz előadónktól! Ismerd meg a tavasz francia körmeit, lesd el Évitől az AcrylGél techinka csínját bínját és bűvöld el vendégeidet! Találkozz 2021. április 21-én este 20:00 órakor Darabos Évivel a Perfect Nails Europe Facebook oldalán! Anyaglistáért görgess lentebb! 

Ha lemaradtál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, mert Évi Perfect Live körmös bemutatója csupán 2021. április 25. éjfélig elérhető, visszanézhető!  

Perfect Nails Facebook 

KEDVEZMÉNYES MEGLEPETÉS*

Az élőben elhangzó kuponkóddal ráadásul 24 órán keresztül minden termékre 10% kedvezményt adunk! A kezdvezményt a kosár oldalon beírt kuponkóddal tudod érvényesíteni 2021. április 21. 20:00 és 2021. április 22. 20:00 között.

MŰKÖRMÖS UV/LED LÁMPA - UNIKORNIS

Milyen anyagokat használ Évi a bemutató alatt?

*Az akcióról részletesebben itt tudsz olvasni. 

Perfect Live Részletek

Új termékek