Csillogj reszelés nélkül! – PolyAcryl Gél Prime csillámos színei

2023.08.23
Csillogj reszelés nélkül! - PolyAcryl Gél Prime csillámos színei

A PolyAcryl Gel egyik legjellemzőbb tulajdonsága, amellyel elkülöníthető a normál építő zseléktől, az az állaga. Sűrű, fogkrémszerű állaga lehetővé teszi, hogy ne mozduljon el felvitel után, megtartsa az eredeti formáját (C-ív és mosolyvonal esetén ez kiemelten fontos), és akár több körömre is tudjunk vele egyszerre dolgozni.

Ez a nagyon sűrű állag azonban kissé megnehezíti a csillámok, pelyhek, flitterek beépítését, hiszen míg egy átlátszó zselébe egyszerűen belekeverhetjük, addig polyacryl gel esetén a keverés során keletkező buborékok nem vagy csak nagyon lassan távoznak az anyagból, így ez a módszer itt nem túl jól használható.

Éppen ezért hatalmas öröm a már gyárilag bekevert, kisebb-nagyobb csillámokat, flittereket tartalmazó csillámos PolyAcryl Gel Prime, hiszen a beépített díszítések ezáltal már ennél az anyagcsoportnál is könnyedén elérhetőek.

Többféle hatásból is válogathatunk:

Selymes csillogás

A Pixie Rosegold, Shimmer Gold vagy a Sparkle White esetén a csillámok egészen apró porszerűek, ezáltal nagyon tömény fedést biztosítanak az anyagnak és selymes, gyöngyházas csillogást hoznak létre.

Sejtelmes csillámlás

A Shattered Diamond (Csillámos PolyAcryl Gel Prime - Tubusos Polygel - Shattered Diamond 15g) és a Pearly Rose esetén már közepes méretű csillámokat találunk az anyagban, amely az anyagvastagságtól függően az enyhe fedéstől a teljes fedésig képes különböző, látványos csillogást létrehozni.

Szivárványos ragyogás

A Glittery Red, Rainbow Quartz és Pinky Flakes már egészen nagy szemcséjű csillámokat, pelyheket is tartalmaznak, emiatt rendkívül erős ragyogó hatást érnek el, a fedésük viszont enyhébb, azért, hogy biztosan tökéletes kötés legyen az anyag belsejében is.

Mindegyik csillámos PolyAcryl gel jellemzője, hogy használhatjuk őket vékony rétegben effektként vagy teljes anyagvastagságban is készülhet belőlük a teljes köröm vagy akár csak a szabadszél, de igazán szuperül használhatóak ombre színátmenetként is. Nincs szükség hozzájuk sem átlátszó alaprétegre, sem pedig átlátszó fedőrétegre.

Csillámos PolyAcryl Gel Prime - Tubusos Polygel - Pixie Rosegold 15g

Reszelésmentes köröm pofonegyszerűen

Mint az összes PolyAcryl gel és Prime, a csillámos verziók is tökéletesen használhatóak hagyományos sablonos építési technikához vagy Acrylgel tippel kombinálva is, ahol a tip belsejébe töltve az anyagot, majd az előkészített köröm felületére nyomva és lámpázva, gyakorlatilag néhány perc alatt készíthetünk tökéletes felületű körmöket, amelyeknél kis formaigazítás és bufferelés után már vihetjük is fel a fényzselét, ezzel gyönyörűen csillámló körmöket kaphatunk. Szeretnél még többet tudni az acrylgel előnyös tulajdonságairól? Olvasd el PolyAcryl Gél a műkörmösök népszerű körömépítési technikája című cikkünket is!

Csillámos PolyAcryl Gélek

Cikk szerzője:

Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek