Cool Protein – Új In Vogue Designnal, zseniális anyag a körömépítéshez

2023.09.01
Cool Protein – Új In Vogue Designnal, zseniális anyag a körömépítéshez

Az új generációs Cool protein zselék hihetetlen módon megkönnyítik a munkánkat, tökéletesen a kezünk alá dolgoznak, ezzel egyszerűsítve az anyagfelvitelt és gyorsítva a reszelési fázist. Miben is annyira különlegesek a Cool protein zselé család tagjai?

Nincs többé égetés

Az új típusú és ideális mennyiségű kötésgyorsítónak köszönhetően a lámpában nem égetnek, így nem kell attól tartanunk, hogy vendégünknek kellemetlen, égő fájdalmat okozunk, ugyanakkor biztosak lehetünk abban, hogy megfelelően átköt az anyag.

Protein, az erősebb tapadásért

Protein tartalmának köszönhetően rugalmasan és erősen tapad a körömlemezhez, így nem szükséges külön alapzselét használnunk, mégis biztosak lehetünk abban, hogy követni tudja a természetes körömlemez mozgását és nem fog levegősödni.

Önterülő, reszelésmentes technikához

A zselé ideális állaga lehetővé teszi, hogy könnyedén felvigyük a körömre, finom mozdulatokkal oszlassuk el, önterülő képességének köszönhetően pedig szinte magától kialakítja az egyenletes, sima felületet. Közepes állagának köszönhetően akár reszelésmentes technikához is kiváló.

Gyorsabb reszelés

Kötés után könnyed reszelést tesz lehetővé, amelyet fokoz a pontos anyagfelvitel és a kötés közbeni kiváló formatartás, így a reszelési időt jelentősen csökkenthetjük, ezzel időt és energiát spórolva. Emellett megelőzhetjük a reszelés során gyakran előforduló hámsérülést is.

4-féle színhatás

Az ideális munkához 4-féle színváltozatban is elérhető:

  • Clear: víztiszta, színezékmentes az üveghatású, tiszta hatásért akár önmagában, akár csillámok kiemelésére vagy fehér francia körmökhöz
  • Natural cover: enyhén barnás tónusú nude szín a bézses színvilág kedvelőinek akár önmagában, akár foltosodásra hajlamos színek alá. Szerezd be Cool Protein Cover Gel - Körömágyhosszabbító Műkörömépítő Zselé - Natural Cover 50g termékünket!
  • Nude cover: natúr nude szín a természetes nude színvilágú körmök kedvelőinek akár önmagában, akár áttetszős színek alá, akár francia körömhöz vagy babyboomerhez
  • Pinky cover: babarózsaszínes nude szín a hidegebb rózsaszín színvilág kedvelőinek akár önmagában, akár áttetsző színek alá, akár francia vagy babyboomer körömhöz
Cool Protein Cover Gel - Körömágyhosszabbító Műkörömépítő Zselé - Natural Cover 50g

Szuper trendi In Vogue tégelyben

A Cool protein zselék esetén maximálisan igaz, hogy az élmény már a csomagolásnál elkezdődik. Ezeket a szuper zseléket ugyanis már az új, elegáns fekete kocka tégelyekben érheted el, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, nagyon praktikusak is, hiszen megakadályozzák a zselé kifolyását és tökéletesen stabilan állnak a fiókban vagy a polcokon is. A tégely külsején elhelyezett színcsík pedig megkönnyíti a színek azonosítását. Miért volt szükség az új dizájnra? Olvasd el Erre felkapta a fejét a műkörmös világ! - In Vogue Design című cikkünket!

Kell még fokoznunk? Ezt ki kell próbálnod!

Cool Protein Zselék

Cikk szerzője:

Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek