Candy Pop vs. Cupcake

2022.03.18
Candy Pop vs. Cupcake

Sokszor láthattuk már, hogy a social media-ban időről időre feltűnnek trendek, amelyek az egész világon végigsöpörnek és szinte minden vendég ezeket a körmöket szeretné, hiszen ezt látja képeken, videókon minden közösségi média felületen.

Az egyik legújabb őrület a fagyi színekben látható, apró pici neon pöttyöket tartalmazó Candy pop géllak, amelyek annyira vidám és egyedi hatást kölcsönöznek, hogy pillanatok alatt meghódítják a világot.

Milky alap a fagyi színeiben

Ezeknek a géllakkoknak az a titkuk, hogy az alapszínek közepesen pigmentált kellemes pasztell fagyi színek (világos rózsaszín, világos türkiz, világos kék, vajszín, pasztell lila), amelyek nem teljesen fedők, picit tejes, ún. milky színhatások.

Bohókás neon pöttyök

A tejes pasztell színekbe keverednek bele a különböző, alapszínenként változó nagyon apró, neon színű pöttyöcskék. A milky alapszínnek köszönhetően a pöttyök játékosan, hol erősebben, hol az alapszínben kissé elveszve, halványabban jelennek meg, így igazán cukorka hangulatot varázsolnak a körmökre.

Ombre hatás – a megunhatatlan

A Candy pop géllak színei a színátmenetek kedvelőinek is nagy kedvenc lesz, hiszen a milky színhatásnak köszönhetően a színek pillanatok alatt tökéletesen keverhetőek egymással, így az ombre hatás egyszerűen és gyorsan kialakítható. Ráadásul a bennük lévő pöttyöcskékt is keverednek, így látványosabbá téve a színátmenetet.

LacGel Plus Cupcake Gél Lakk Szett

LacGel Plus Cupcake Gél Lakk Szett

Cupcake kollekcióra hangolva

Azoknak, akiknek kicsit túlzás a cukorka hatás minden ujjon, ideális opció lesz a Candy pop és a Cupcake kollekció kombinálása, hiszen a Cupcake színek tökéletes harmóniban vannak a Candy pop színekkel.

Így akár ugyanazt a színt választva, akár különböző színeket párosítva egy igazán kedves, finom, vidám hangulatú körmöt készíthetünk. Érdemes kipróbálni a nagyon friss hatást eredményező kék-türkiz kombinációt, a nagyon babás rózsaszín-lila kombinációt vagy akár a nagyon harmonikus barackvirág-lila párosítást is.

Matt vagy fényes?

A matt fedőzselék megjelenésével egészen új hatásokat érhetünk el, ez pedig a Candy pop kollekció esetében fokozottan igaz: a pasztell színek esetén a matt hatás rendkívül modern, trendi megjelenést kölcsönöz, ezért érdemes kipróbálni, hogy mennyire mutatósak a Candy pop körmök matt fedővel is.

Eresszük szabadon a kislányos énünket és bátran próbáljuk ki a gyerekkori cukorka világot idéző Candy pop lakkzseléket – ez egyetlen dolog, amin érdemes elidőzni kicsit, hogy melyik színt is válasszuk?

Cikk szerzője:
Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek