Bohó pöttyös? Próbáld ki legújabb effekt gél lakkjainkat! – Dune

2023.09.11
Bohó pöttyös? Próbáld ki legújabb effekt gél lakkjainkat! – Dune

Kíváncsi vagy, hogy milyen izgalmas újdonsággal készültünk ősszel? Egy kollekcióba válogattuk Neked a híres Dűne-film inspirálta effekt gél lakkokat, melyek a sivatagi szemcsék és az elemi színek világába kalauzolnak. Önmagukban is egyedi megjelenést kölcsönöznek, nincs szükség további díszítésre sem. Jól hangzik, igaz? Válaszd a LaQ X - Dune Gél Lakk Szettet, és legyen Tiéd a legegyedibb köröm!

A természeti elemek színei

LaQ X Gél Lakk 4ml - Sierra X122 - Dune

A visszafogottabb színeket részesíted előnyben? Natúr, bézs árnyalatú gél lakkunk nemcsak elegáns, hanem praktikus is, hiszen mindenhez jól passzol. Rendkívül finom, ápolt hatást kelt, nem vonja el a figyelmet még a színesebb ruhákról sem. Rövid és hosszú körmökön egyaránt jól mutat.

LaQ X Gél Lakk 4ml - Mauve Sesame X123 - Dune

Te is azok közé tartozol, akik ősszel sem tudnak lemondani a rózsaszínről? Van egy jó hírünk: nem is kell! Válaszd Mauve Sesame X123 fantázianevű géllakkunkat, mely önmagában is gyönyörű. Nemcsak a lazább hétköznapokon, de akár különleges alkalmakra is tökéletes választás.

LaQ X - Dune Gél Lakk Szett

LaQ X Gél Lakk 4ml - Pinky Dust X124 - Dune

A rózsaszín csodálatos, ráadásul számos árnyalatban díszítheti vendégeid körmét. Igyekeztünk mindenkinek a kedvében járni, és legújabb kollekciónkhoz a sötétebb mellett egy világosabb gél lakk színt is megálmodtunk. Ezt az árnyalatot a visszafogottságot kedvelő férfiak is imádni fogják a hölgyeken!

LaQ X Gél Lakk 4ml - Granite Effect X125 - Dune

Idegenkedsz a szürke színtől a körmökön? Itt az alkalom, hogy kipróbáld legújabb géllakkunkat! Akár hétköznapi viseletről, akár elegáns megjelenésről legyen szó, egy szürke árnyalat mindig remek választás. Ha eddig még nem találtad meg a hozzád leginkább illőt, talán pont ez lesz az.

Igazi Jolly joker

Vannak bevált, régi gél lakkjaid? Új lehetőséget élvezhetnek a Dune-árnyalatok kiegészítőiként! Párosítsd össze őket bátran meglévő #109 #139 #160 #209 géllakkjaiddal, ezáltal új esélyt kapnak, hogy vendégeid választása rájuk essen! Ennek az apró trükknek köszönhetően a megjelenés letisztultabbá és visszafogottabbá válik.

Ha SOS körömre van szükség, a Dune-kollekciót kapd elő! A géllakkba kevert játékos, fekete szemcséknek köszönhetően a díszítés fázisát is megspórolhatod. Legújabb 4x4 ml-es kiszerelésű gél lakk szett válogatásunk színeit 8 ml-es kiszerelésben is beszerezheted! Ha szívesen inspirálódnál, melyek lesznek a meghatározó színek a szezonban, olvasd el Körmös Trendek – 2023 Ősz című cikkünket!

Beszerzem

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek