Amit érdemes tudni a Cool Protein Gélekről

2022.03.16
Amit érdemes tudni a Cool Protein Gélekről

Tökéletes állag

A zselét használó szakemberek döntő többsége olyan anyaggal szeret dolgozni, amely állagát tekintve könnyen kenhető, finom mozdulatokkal terelhető, nem túlságosan kemény, ezáltal a felületet kissé egyenlíti, az egyenetlenségeket eldolgozza. Ugyanakkor fontos az is, hogyha magasabb C ívet kell kialakítani vagy hosszabb körmöt kell készíteni, a nagyobb anyagmennyiség ne folyjon be a sáncokba, ne laposodjon el.

A Cool protein gel ennek a két tulajdonságnak a tökéletes kombinációját adja, rendkívül könnyű vele dolgozni, szinte a kezünk alá dolgozik, pillanatok alatt kialakítható vele a tökéletesen sima felület, így ideális építéshez és töltéshez is.

Protein az erős körmökért

A benne lévő protein miatt magasan kiemelkedik az átlagos építőzselék sorából, mert amellett, hogy nagyon erős tapadást biztosít az anyagnak, erősebbé és rugalmasabbá is teszi a kész körmöt, így az jóval ellenállóbb a külső hatásokkal szemben, akár jelentősebb igénybevétel esetén is.

Viszlát égető érzés

Speciális összetételének köszönhetően kötés közben minimális hő szabadul fel, így búcsút inthetünk a kellemetlen, égető érzésnek, akár vékonyabb, akár vastagabb rétegben visszük fel.

Cool Protein Gel - Körömágyhosszabbító Műkörömépítő Zselé

Cool Protein Gel - Körömágyhosszabbító Műkörömépítő Zselé

Melyik színt válasszam?

Az átlátszó változat a legtöbbször akkor jó választás, ha rá valamilyen szín, például géllakk kerül. Ilyenkor egyszerűen elkészítjük az alapkörmöt (akár reszelésmentes technikával), majd a teljesen áttetsző alapra felvisszük a színt és a rugalmas fedőt. A következő alkalommal sem kell teljesen levékonyítani a teljes körmöt, elég a felületéről a színt lereszelni, áttölteni ugyanígy az átlátszó Cool protein gel-el a körmöt és felvinni az új színt.

Előnye az átlátszó anyagnak, hogy az esetleges levegős részeket tökéletesen látni lehet, így azonnal korrigálható.

Cover színek a nude-, a francia- és a babyboomer köröm szerelmeseinek

Az új Cover színváltozatok rendkívül sokrétűen használhatóak és nagyon megkönnyítik a munkánkat akkor, ha a vendégünk nude színhatást szeretne, hiszen ilyenkor egyszerűen a kedvenc Cool protein Cover árnyalatból elkészítjük a körmöt és ezzel ki is alakítottuk a színt, nem kell külön géllakkot felvinnünk.

Ugyanígy a francia körmök esetén: festett franciához nem szükséges külön szín használata, az elkészített körömre rögtön festhetjük a fehér véget, beépített francia esetén pedig akár a hagyományos mosolyvonalas technikát használva, akár a mosolyvonal reszelést alkalmazva, tökéletesen fedő hosszabbítást készíthetünk, amely a köröm tövénél láthatatlan átmenetet képez.

A közkedvelt babyboomer hatás kedvelőinek is nagy segítség az új Cover színek megjelenése, hiszen néhány mozdulattal kialakítható a színátmenet a fehér véggel, ami nem fog lekopni, nem fog elszíneződni, tökéletesen megtartja a gyönyörű átmenetet egészen a következő töltésig.

A Cool protein gel használatával tehát jelentősen lerövidíthetjük a munkaidőnket, leegyszerűsíthetjük a munkafolyamatokat, könnyű kezelhetőségének köszönhetően pedig pillanatok alatt kedvenc zselénkké fog válni.

Cikk szerzője:
Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek