A Perfect Nails új ajánlata: bővítsd az ecsetkészleted!

2021.10.15
A Perfect Nails új ajánlata: bővítsd az ecsetkészleted!

A műkörmösök számára az ecset alapvető munkaeszköz. Legyen bármilyen tehetséges egy műkörömépítő szakember, a megfelelő ecsetek nélkül érezhetően szenvedni fog. A szakmában megszokott jelenség, hogy a napi használat során ezek a finom munkaeszközök valósággal hozzánőnek a műkörmöshöz, aki szereti a kedvenceivel körbevenni magát a szalonban. A kedvencek mindig azon kellékek közül kerülnek ki, amelyek már sok helyzetben bizonyítottak, és nem keltettek csalódást a legtrükkösebb kihívások közepette sem.

Ezért fordul elő néha, hogy a műkörmös szakember ragaszkodik a régi, kopottabb ecsethez, vagy olyan típust használ bizonyos műveletekhez, amitől sokan megrökönyödnének, akik nem értik a személyes kötődést. Másrészt van, akinek ez, másoknak az válik be – az általános ajánlások szerepe, hogy segítsenek eligazodni az ecsetek sokszínű világában, de a személyes tapasztalat olykor felülírhatja ezt.

Műkörömépítő Ecset Porcelán - Wood Acryl

Ecsetfajták a műkörmös asztalán

Köztudott, hogy az ecsetek különböző fajtái a műkörömépítés más-más mozzanataihoz kapcsolódnak. Az ecsetek széles választékában elsőre talán nem könnyű kiigazodni, de néhány általános irányelv kapaszkodóként szolgálhat.

Az ecsetek típusait alapvetően az alapján különítjük el, hogy milyen alapanyag felvitelére alkalmasak, és emellett az sem mindegy, hogy milyen formájúak. Tekintsük át gyorsan a leglényegesebb megkülönböztető jegyeket!

  • A sűrű anyagokhoz, akrilgélhez vagy építőzseléhez nagyobb és vastagabb ecseteket érdemes választani, hiszen ezek egyszerre nagyobb mennyiségű alapanyag felvitelét és precíz kivitelezést tesznek lehetővé.
  • A vékony ecsetek elsősorban a körömdíszítésben nyújtanak megbízható segítséget. Kialakításuknak köszönhetően a precíz ecsetvonásokkal tarkított, részletgazdag munka sem jelent megugorhatatlan kihívást.
  • A zselés ecsetek készülhetnek természetes vagy műszőrből, és alakjuk is különböző lehet: egyenes, keskeny, rövid, széles, ferde, vagy akár legömbölyített végű. Az egyenes fej előnye például, hogy precíz mozdulatokkal lehet vele dolgozni, és könnyen tisztítható. A hosszú szálú, puha ecsetekkel könnyebben kezelhetők a hígabb alapanyagok.

Természetesen ideális esetben ezek az ecsetek egy készletben hevernek előttünk munka közben, de ugyanilyen fontos kitapasztalni, hogy mi hogyan tudunk dolgozni a különböző típusokkal. Trtasd őket rendszerben különleges ecsettartóinkban, melyekkel könnyen elegánssá varázsolhatod műkörmös asztalodat.

Műkörömépítő Ecset Zselé - Wood Gel

Wood Brush: egy különleges kollekció a természetesség jegyében

A Wood Brush kollekciót a természet ihlette, hiszen különleges ecsetkészletünk darabjait valódi fa nyéllel álmodtuk meg. Az ecsetfej a gördülékeny anyagkezelés, praktikus anyagfelvétel és könnyű tisztíthatóság szempontjait előtérbe helyezve a zselés műkörömépítő és műkörömdíszítő ecsetek esetében szintetikus szőrből, a porcelán műkörömépítő ecsetek esetében 100%-os eredeti, természetes Kolinsky szőrből készült.

Az ecsetek professzionális felhasználásra készültek, így bármely műkörmös szalon méltó kiegészítőivé válhatnak. A praktikum mellett esztétikailag is figyelemre méltó kellékekről van szó: letisztult megjelenés és elegáns hatás jellemzi a kollekció darabjait. Az ecsetek minden egyes komponensét úgy terveztük meg, hogy hatékonyan működjön professzionális körülmények között, a műkörmös rutin során. A Wood Brush ecseteknek köszönhetően nap mint nap gördülékenyen végezheted a munkád, és valóra válthatod a kliensek álmait.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek