A Forbes-ban is benne vagyunk!

2023.03.10
A Forbes-ban is benne vagyunk!

Nagyon büszkék vagyunk, mert cégünk ötödjére nyerte el a Dun & Bradstreet nemzetközi Platinum Excellence tanúsítványt (Bisnode AAA), amit a pénzügyileg legstabilabb, legmegbízhatóbb cégeknek adnak. Ezáltal a Forbes.hu weboldalán is szerepelünk.

A Perfect Nails idén is a Dun & Bradstreet Platinum Excellence elismerését érdemelte ki, mely azt jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil.

Dun & Bradstreet Platinum Excellence története

Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be, és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára jelezzék, cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

Bisnode Platinum Excellence

Mindez hogyan is működik?

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a cégünk, a Perfect Nails Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak. Szeretnéd megismerni cégünket közelebbről? Olvasd el a Rólunk rovatunkat weboldalunkon!

Újabb elismerést kaptunk! – Bisnode Platinum Excellence Tanúsítvány

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek