5 nélkülözhetetlen körmös kiegészítő, ami megkönnyíti a szalonmunkád

2022.07.28
5 nélkülözhetetlen körmös kiegészítő, ami megkönnyíti a szalonmunkád

A szalonmunka során sok kiegészítőt használunk, de vajon ha 5 dolgot kellene felsorolni, amiket mindenképpen szerezzünk be, mi lenne az? Lássuk!

1. Master műkörmös asztali led lámpa – extra led

A munkánk során az egyik legfontosabb tényező a megfelelő fény. Amellett, hogy erős fényre van szükségünk, fontos, hogy a szemünket is kímélje. A nem megfelelő színű/hőmérsékletű fény erősen igénybe veszi a szemünket, amely így hamar elfárad. Szemünk kímélésére a fehér, ún. daylight fények a legmegfelelőbbek. Emellett fontos, hogy a fényforrás ne vibráljon, hiszen ez szintén megerőlteti a szemünket, ráadásul ha fotót vagy videót szeretnénk készíteni a munkánkról, a kép nem lesz csíkos.

A Master műkörmös lámpa szabályozható fényerősségének köszönhetően magunk állíthatjuk be a megfelelő erősségű fényt a külső fényviszonyoknak megfelelően, amelyet speciális formájának köszönhetően nagy felületen szór szét, így a teljes munkafelületünket bevilágítja.

Master Műkörmös Asztali Led Lámpa - EXTRA Led

2. Unikornis portalanító kefe – Galaxy

Munkánk egyik leginkább velejárója a rengeteg por, amely reszelés közben keletkezik. Azért, hogy mindig pontosan lássuk a munkaterületünket, a rendszeres portalanítás elengedhetetlen, azonban az érzékenyebb bőrű vendégek esetén ez akár kellemetlen érzés is lehet. Az Unikornis kefék sűrű, de puha szőre lehetővé teszi, hogy kíméletesen, de alaposan eltávolítsuk a keletkező port a bőrről és a sáncokból anélkül, hogy a vendég bőrét erősebben igénybe vennénk. Nagy segítség ez a manapság oly’ népszerű orosz gépi manikűr esetén, ahol mélyen benyúlunk a sáncok alá, emiatt ott a bőr fokozottan érzékeny.

3. Kitámasztható műkörmös ecsettartó

Az ecseteink folyamatosan használatban vannak és a „rend a lelke mindennek” elv szerint is, ha átláthatóan, praktikusan elrendezzük őket, rögtön tudjuk, hogy melyik ecsetért hová nyúljunk, rengeteg időt spórolhatunk meg. A kitámasztható ecsettartó nem foglal sok helyet az asztalon, biztosítja az átláthatóságot, ráadásul megfelelően, fejjel lefelé, fénytől védve tudjuk benne tárolni az ecseteinket, ami mind porcelán, mind zselés ecset esetén nagyon fontos. Emellett, ha valamiért magunkkal kell őket vinni, csak egy mozdulat, hogy az ecsettartó állványból zárható ecsettartót alakítsunk, ami megvédi ecseteinket az utazás során a sérülésektől. 

Az ecsetfajtákról már korábbi cikkünkben is írtunk. Bár a rendkívül széles választéknak köszönhetően nem könnyű eligazodni, mindenképpen segítséget nyújthat a döntésben, mert ismertetjük a leglényegesebb megkülönböztető jegyeket.

4. Pumpás folyadékadagoló

A legtöbb folyadékot, amit rendszeresen használunk (lakklemosó, fixáló) sokkal könnyebb pumpás adagolóval használni, mint állandóan kicsavarni a nagy üveget, majd vissza. Ráadásul az átlátszó tárolóban láthatóvá válnak a folyadékok színei is, ami nagyon szépen mutat a munkaasztalon, sokszor felirat nélkül is tudjuk, hogy melyikhez kell nyúljunk. A pumpás adagoló lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan és pontosan annyi folyadékkal itassuk át a törlőt, amennyire szükségünk van – ráadásul megakadályozza a párolgást is.

5. Strasszos fekete kötény

A kötény nagyon hasznos, hiszen megóvja a saját ruhánkat a rákerülő szennyeződésektől, legyen szó porról, kiömlő folyadékról vagy kicsöppenő géllakkról. Állítható nyakpántja és derékmegkötője segít a kényelmes méret beállításában. A mosható, vízlepergető anyag könnyebb tisztán tartást tesz lehetővé, a szép strasszos logó pedig csinos, ápolt munkaruházatot biztosít.

Ezek a kiegészítők nem csak megkönnyítik a munkánkat, ami a hosszú munkanapok során elengedhetetlen, hasznosságuk mellett szép kiegészítői az asztalunknak, ami nekünk és vendégeink számára is örömöt okoz.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek