30 éve Együtt!

2022.09.05

Nagy örömmel tölt el minket, hogy három évtizedes kitartó munkával a Perfect Nails mára az európai kéz- és lábápolópiac jelentős szereplőjévé vált. A kiváló minőségű műköröm alapanyagok mellett mostanra manikűrös és pedikűrös kozmetikumokkal, a Sara Beauty Spa (masszázs-testkezelés) és a MERU (sportkrémek) termékcsaláddal is büszkélkedhetünk.

Nálunk mindig a minőségre való törekvés és az innovatív szemlélet állt a középpontban, ezért minden hónapban olyan újdonságokkal bővítjük a termékskálát, amelyek partnereink számára a korszerű versenyben maradást biztosítják.

A márka fejlesztésére nagy hangsúlyt fektetünk, pár éve egységes arculattal létrehoztuk franchise rendszerünket, ami szintén jelentős mérföldkő volt cégünk történetében. Ennek elismeréseként idén, immár harmadjára kaptuk meg a Business Superbrands díjat is. Köszönjük, hogy támogatsz és velünk együtt fejlődsz Te is!

A siker titka

Folyamatosan figyeljük a piacot és ügyfeleink igényeit, miközben feltérképezzük az aktuális trendeket a színek és a technikák terén is, ahol a textúra, a csillámosság, az effektek és a hatások fontos tényezők.

Így egy-egy terméket hónapokig fejlesztünk, tesztelünk, változtatunk, csomagolást készítünk hozzá, ezután bemutatjuk a csapatnak, és megtervezzük a marketing folyamatokat az egyes termékekhez.

Sikerünk titka a minőség, a folyamatok kiépítése, a kitartás és a tudatos tervezés, illetve, hogy munkatársainkat folyamatosan arra sarkalljuk, lépjenek ki a komfortzónájukból, hiszen a nagy dolgok csak így kezdődnek. Erre tökéletes példa, hogy idén már észrevehetted, hogy termékeink megújult külsővel érkeznek hozzád. A Perfect Nails 30. születésnapja alkalmából folyamatosan cserélődnek üvegjeink, tégelyeink az új IN VOUGE Designra, melyek a nemzetközi piacon is megállják helyüket.

Fiber Vitamin Gel - Üvegszálas Alapzselé 15ml - Átlátszó

Célunk, hogy széles termékpalettánknak köszönhetően mindenki megtalálja számára vagy vállalkozása részére a tökéletes termékeket, melyek a mai lendületes, folyamatosan változó, modern világban is megállják a helyüket. Mi ezért hiszünk abban, hogy kitartásunkkal, szenvedélyünkkel, minőségi alapanyagainkkal egy Perfect életérzést is kölcsönzünk, hiszen...

... Alkotni Öröm!

Számunkra a vásárlók elégedettsége a legfontosabb, kollégáink és partnereink szakmai fejlődését szeretnénk hosszú távon is a legjobb műköröm alapanyagok biztosításával támogatni. Köszönjük, hogy Te is támogatsz minket, és Veled együtt fejlődhetünk.

A Perfect Nails lelke Te vagy: aki bízik bennünk; aki kérdez tőlünk; aki várja az újdonságainkat; aki ellátogat a rendezvényeinkre; aki messziről is eljön a boltjainkba vagy viszonteladóinkhoz; aki követ minket az interneten. Ezért mi vagyunk így együtt egy Perfect csapat!

Új termékek