Ingyenes online körmös oktatások a Perfect Nailsnél!

2020.06.22
Ingyenes online körmös Perfect oktatás július

A legutóbbi hatalmas sikerre való tekintettel, folytatjuk az ingyenes, online tanfolyamainkat, ahol most még több újdonsággal és technikával ismertetünk meg Téged!

A Perfect Nails Europe Facebook oldalunkon megosztva a Perfect Nails oktatói most 12 különböző este, online körmös technikai bemutatóval készülnek neked. Az eddigi négy Perfect Nails oktatóval biztosan találkozhatsz, de lesznek olyan Perfect Nails oktatók is, akik még nem szerepeltek Facebook live videóinkban. 12 este, 12 kiváló oktató, 12 érdekes és más-más technika. Pörgesd fel a szalonmunkát, csatlakozz élőinkhez, kérdezz, tanulj, gyakorolj és hidd el nekünk, vendégeid is látni és szeretni fogják az új tudást! :) 

Az online műkörmös tanfolyam közben hallasz majd egy KUPON KÓDOT, melyet felhasználhatsz a webáruházunkban történő vásárláskor és amivel 15% kedvezménnyel rendelhetsz! 

Nézzük a június idusa hozta oktatásokat: Facebook live online körmös oktatás Yoshikazu

2020. június 13-án, szombaton este 18 órakor László Zsolt Yoshikazu, a Perfect Nails oktatónk az extrém körmök imádója, most mégis a szalonmunkában fog segítséget nyújtani Neked. Jöhet a Gömbrózsa és a 3D francia szalonra hangolva? Nincs már hátra, csatlakozz élő oktatásunkhoz. Természetesen egy kis extrém meglepetés Tőle nem maradhat el! Tanuld meg, hogyan tudod elkészíteni ezt a vagány díszítést!

Facebook Live online körmös oktatás Gáspár-Köbli Krisztával

2020. június 17-én, szerdán este 18 órakor egy ingyenes online körmös tanfolyamon vehetsz részt, ahol Gáspár-Köbli Kriszta,  körmös berkekben GKK-ként is ismert, a Perfect Nails nemzetközi műkörmös szakoktatója igazi gyümölcsözönt teremt veled. Hiszen a nyár a gyümölcsök időszaka, így a körmök sem maradhatnak el! Édes eper, cseresznyefürtök, esetleg egy neonos citrom? Ha kíváncsi vagy mit hoz Kriszta a gyümölcskosárban, akkor csatlakozz élő oktatásához!

A online körmös tanfolyamhoz minden finomság szem elé kerül és még:

Facebook Live online körmös oktatás Putz Martina2020. június 20-án, szombaton este 18 órakor új oktató csatlakozik az online tanfolyamokat tartó csapatunkhoz, Putz Martina, a Perfect Nails műkörmös oktatója a menyasszonyok álmával érkezik. Egy nő életében az esküvő egy igazán meghatározó élmény, így mint mindennek, a körmöknek is tökéletesnek kell lenniük. Kövek, francia, nude és csillogás, ráadásul nem egy, hanem sok álom valósul meg az oktatás alatt. Csatlakozz Martinához és készíts vele új vendégkedvenc díszítéseket!

Az online körmös tanfolyamhoz mit használ Martina? Nézzük a csodálatos szerelmes körmök elengedhetetlen kellékeit:

Számítunk rád! Csatlakozz a facebook live videóinkhoz és tanulj első kézből Perfect Nails oktatóinktól! Ne feledd minden online körmös tanfolyamhoz más-más kupon fog tartozni, ami 48 óráig a webáruházunkban kedvezményes vásárlásra jogosít! 

Itt nem állunk meg, lesznek további oktatások egészen júliusig!

Milyen további tanfolyamra készülhetsz egészen júliusig? Hamarosan minden kiderül! ;) Az időpontokat azért már bevésheted a naptáradba: 

2020. június 24. - Szerda 18:00 - Maszlag Mária

2020. június 27. - Szombat 18:00 - Ludman Tímea

2020. július 1. - Szerda 18:00 - Szőke Krisztina

A részleteket megtalálod Online körmös tanfolyamok a Perfect Nailsnél! Facebook eseménynél, illetve folyamatosan felkerülnek weboldalunkra is!

Kupon kód érvényessége*

Siess majd a megrendeléssel, mert a kupon kód 48 óráig lesz érvényes a webáruházunkban! Azaz az online tanfolyam kezdetétől, 18:00-tól számított 48 órán belül felhasználható a kupon kód. A 15% kedvezményre jogosító kód minden Perfect Nails műköröm alapanyagra (műköröm építő zselék, porcelán műköröm alapanyagok, gél lakkok, műköröm díszítő ecsetek stb.) érvényes, kivétel munkavédelmi eszközökre (fertőtlenítő, maszk, gumikesztyű, plexi védőfal műkörmösöknek).

 

 *Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől, 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Comments

No posts found

Write a review
Új termékek