Professzionális Magyar Kézápoló és Műkörmös Tanfolyam - OSZJ

Ragadd meg az alkalmat és valósítsd meg az álmaidat velünk!

Az OSZJ (volt OKJ) műkörmös tanfolyam képzési szerkezete a törvényi szabályozások értelmében változott 2021-től. A műkörmös OKJ rendszer változását követően ezentúl OSZJ névvel, műkörmös képző iskolánk pedig Perfect Beauty Academy néven folytatja működését. A magyarországi új oktatási rendszerben – az új szakmalistában szereplő szakképzettség - Kézápoló és körömtechnikus - lehetőséget biztosít a műkörmös szakma magas minőségű elsajátítására, melynek gyakorlati oktatásához a Perfect Beauty Academy mesteroktatóinak szakértelme, tapasztalata járul hozzá.
Végezd el a megújult, államilag elismert szakmai képzést digitális támogatással.

Mit fog nyújtani számodra a kézápoló, műkörömépítő tanfolyam?

A képzés egyénre szabott, gyakorlatorientált, melyben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tanulóink magas szintű szakmai tudást sajátítsanak el, sikeres szakemberré váljanak! Az online elméleti órák visszanézhetők. A tanfolyam elvégzése után lehetőséged lesz önálló vállalkozás indítására vagy alkalmazottként elhelyezkedni a szépségipar területén Magyarországon, illetve külföldön egyaránt.

Képző intézmény:

Közép- európai Szakgimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

Gyakorlati képzőhely:

Perfect Beauty Academy

Végzettség megnevezése:

Magyar állam által elismert Kézápoló és műkörömépítő szakképesítés

 

Időpontot és helyszínt választok

 

Tanfolyam részletei:

Kezdési időpont: 2022. február 5.
Órák: 8:00 - 15:00
Képzési díj: 380.000 Ft, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzés díját, vizsgadíjat.
Tanfolyam óraszáma: 850 óra

*Ajándék: A gyakorlatod megkezdésekor egy több, mint 70.000 Ft értékű kezdőcsomagot kapsz ajándékba, melyet a Perfect Beauty Academy szakemberei állítanak össze számodra.

Ahol élmény a tanulás

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kattints az Időpontot és helyszínt választok! gombra és válaszd ki a Műkörmös Tanfolyam OSZJ – Magyar kategóriát. Ezen belül pedig, könnyedén tudsz szűrni városra, oktatóra és dátumra. Ha kiválasztottad a számodra megfelelő műkörmös oktatást nincs más feladatod, csak elolvasni figyelmesen az részletekről szóló leírást és felvenni az adott oktatóval a kapcsolatot, akár telefonon vagy e-mail-ben is készségesen segítenek Neked és adnak bővebb információkat az induló képzésekről.

Ne habozz, jelentkezz!

Jelentkezem

 

Műkörmös Tanfolyam - Magyar OSZJ Oktatók