2022.02.12 | Pécs Tanfolyam: Professzionális Manikűr, Pedikűr, Műkörmös Tanfolyam - ITEC - Pécs

2022.01.18
Műkörmös Tanfolyam - ITEC - Pécs

Műkörmös Tanfolyam - ITEC - Pécs

Ragadd meg az alkalmat és valósítsd meg az álmaidat velünk!

Az OKJ műkörmös tanfolyam képzési szerkezete a törvényi szabályozások értelmében változott 2021-től. A műkörmös OKJ rendszer változását követően műkörmös képző iskolánk megújult névvel: Perfect Beauty Academy néven folytatja működését. Magyarországon hivatalos, EU kompatibilis Professzionális Manikűr, Pedikűr, Műkörömépítő képzést indítunk az ITEC Nemzetközi oktatási rendszere alapján! A szakértelem és a tapasztalat megmaradt, ugyanakkor az ITEC nemzetközi oktatási rendszer lehetőséget biztosít a műkörmös szakma magas minőségű elsajátítására, melyet hazánkban és a világ 170 országában egyaránt elfogadnak!

Mit fog nyújtani számodra Műkörmös Tanfolyamunk?

Képzésünk egyénre szabott, gyakorlatorientált, melyben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tanulóink magas szintű elméleti és gyakorlati tudást sajátítsanak el, sikeres szakemberré váljanak! Tanfolyamunk elvégzése után lehetőséged lesz önálló vállalkozás indítására vagy alkalmazottként elhelyezkedni a szépségipar területén Magyarországon, illetve külföldön egyaránt.

Végzettség Megnevezése

EU Kompatibilis Nemzetközi NVQ Level 3-as Nail Technician Professional
(Professzionális manikűr, pedikűr, műkörömépítő) Körömtechnikus szakképesítés, melyet a világ 170 országban ismernek el.

A végzettség által tanúsított szakképesítés, szakképzettség elismerése a külföldi bizonyítványok, oklevelek elismeréséről szóló 2001. évi C törvény rendelkezései szerint van lehetőség, amelyet a Magyarországon megszerezhető bizonyítvány vagy oklevél jogi hatályával azonosnak nyilvánítják, azzal egyenértékűként ismerik el.

A képesítés 3 kötelező egységből áll:

  • Körömtechnológia - iUBT 311
  • Manikűr és pedikűr - iUBT429
  • Professzionális magatartás és üzleti tudatosság - iUBT 434

Tanfolyamainknál biztosítjuk a részletfizetés lehetőségét!
Tanulóinknak ajándékba tankönyvet, kötényt és kidolgozott tételeket biztosítunk!

Tanfolyam részletei

  • Képzés indulása: 2022. február 12.
  • Órák: 8:00 - 15:00
  • Képzés helyszíne: Pécs
  • Képzési díj: 250 000 Ft tandíj + anyagok, eszközök ára
  • Tanfolyam óraszáma: 370 óra
  • Vizsgadíj: 50.000 Ft

Oktató: Kovács Gabriella

18 éve végeztem a Perfect Nails kéz-és lábápoló, műkörömépítő képzésén. Folyamatos képzésekkel és gyakorlattal Nail Master Gold minősítést, mester minősítést szereztem. 15 éve Perfect Nails szakoktatóként dolgozom, ill. Zala megyében és Budapesten oktatás szervezőként segítem a leendő kollégák fejlődését. Számos hazai és külföldi versenyen vettem részt a zsűri munkájában. Szakmai lapokban jelentek meg munkáim, publikációim. Vizsgaszervezői és szakértői feladatokat látok el. OKJ-s szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként és elnökként segítem a vizsga lebonyolítását. OKJ-s alapképzéseket, technikai, építő és díszítő tanfolyamok keretében szeretném átadni tudásomat, tapasztalatomat azok számára, akik érdeklődnek e szép szakma iránt. Nail&Beauty Academy egyik alapítója és vezetője vagyok. Munkámban és az oktatásban is a maximumra törekszem és ezt szeretném átadni tanítványaimnak is. A siker alapja az alázat és a folyamatos fejlődés.

Oktató: Jójárt Natasa