Nemzetközi Műkörmös Alapképzés - Perfect Nails ITEC

Bye-bye OKJ, Hello ITEC!

Az OKJ műkörmös tanfolyam képzési szerkezete a törvényi szabályozások értelmében változott 2021-től. A műkörmös OKJ rendszer változását követően műkörmös képző iskolánk megújult névvel: Perfect Beauty Academy néven folytatja működését. Magyarországon hivatalos, EU kompatibilis Professzionális Manikűr, Pedikűr, Műkörömépítő képzést indítunk az ITEC Nemzetközi oktatási rendszere alapján! A szakértelem és a tapasztalat megmaradt, ugyanakkor az ITEC nemzetközi oktatási rendszer lehetőséget biztosít a műkörmös szakma magas minőségű elsajátítására, melyet hazánkban és a világ 170 országában egyaránt elfogadnak!

Nemzetközi Műkörmös Alapképzés - ITEC

A Perfect Beauty Academy Kft. által szervezett és az angliai székhelyű nemzetközi ITEC szépségipari minőségbiztosítási szervezet által kidolgozott oktatásmódszertan alapján induló képzéseink magas szintű elméleti és gyakorlati tudást nyújtanak, amelyek alapja a sikeres, önálló szakmai tevékenység.

Miért érdemes az ITEC rendszerében tanulnod?

  • Képzésünk itthon és a világ 170 országában elfogadott
  • Országszerte több, mint 15 városban tanulhatsz nálunk
  • Egyszerre szerzel manikűr, pedikűr és műkörömépítő végzettséget
  • Minőségi, díjnyertes Perfect Nails alapanyagokkal oktatunk
  • Gyakorlatorientált oktatás
  • Megmérettetheted magad a versenyek világban

Időpontot és helyszínt választok!

 

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kattints lentebb a Jelentkezem gombra és válaszd ki a Műkörmös Tanfolyam - ITEC kategóriát. Ezen belül pedig, könnyedén tudsz szűrni városra, oktatóra és dátumra. Ha kiválasztottad a számodra megfelelő műkörmös oktatást nincs más feladatod, csak elolvasni figyelmesen az részletekről szóló leírást és felvenni az adott oktatóval a kapcsolatot, akár telefonon vagy e-mail-ben is készségesen segítenek Neked és adnak bővebb információkat az induló képzésekről.

Ne habozz, Jelentkezz! 

 

Időpontot és helyszínt választok!

 

 Műkörmös Tanfolyam - Itec Oktatók

Műkörmös Tanfolyam - ITEC Oktatók